(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ ВЕЛИКУ АКЦИЈУ ПОЛИЦИЈЕ Хапшења широм Србије због ДРОГЕ, оружја и експлозивних материја

Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, у више одвојених акција ухапсили су 11 особа осумњичених да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, док су две особе ухапшене због недозвољене производње, држања, ношења и промета оружја и експлозивних материја.

(ФОТО) РУСИ ДОНЕЛИ НАЈВЕЋУ СВЕТИЊУ НА КОСОВО! Пред Гаденовским крстом се дешавају чуда, а предање каже да је пре 600 година сишао са небеса

Кривичне пријаве у редовном поступку због наркотика поднете су против десет особа, док су против још десет поднете због оружја.

Одузето је 8,7 килограма дроге, од чега је 6,7 килограма марихуане, 1,9 килограма амфетамина, као и мања количина кокаина, хероина и екстазија.

Одузето је и 11 пушака, од чега су две аутоматске, затим осам пиштоља и 425 комада муниције.

ЕУ ХИТНО О КОСОВУ! Стиже наредба Албанцима из Брисела! Једна кап је прелила чашу!

У стану пронађено 3,5 килограма марихуане

Припадници Министарства унутрашњих послова, Службе за борбу против организованог криминала у сарадњи са полицијским службеницима из Сремске Митровице, ухапсили су С.Б. (56) због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњиченог пронашла и одузела око 3,5 килограма марихуане спаковане у 18 већих и један мањи пакетић.

ЦЕЛА СРБИЈА СЕ ЗГРАЖАВАЛА ГЛЕДАЈУЋИ КАКО ПОЛНО УЗНЕМИРАВА ДЕВОЈЧИЦУ У ТРАМВАЈУ: Одлучено је да Михаило (37) неће ићи у затвор!

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици.

Код 21-годишњака пронађен пиштољ и муниција

Припадници Министарства унутрашњих послова, Службе за борбу против организованог криминала, ухапсили су Л.Д. (21), због постојања основа сумње да је починио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњиченог пронашла и запленила пиштољ са оквиром и девет метака, кофер за оружје у коме је пронађен никлован пиштољ облепљен изолир траком, фантомка са апликацијом костурске главе, пар рукавица црне боје, оквир за пиштољ и два метка.

КОЛОНА ОД 45 ВОЗИЛА КФОРА ЈУТРОС ОКО 10 УШЛА НА СЕВЕР КОСОВА: Иду у правцу Лепосавића, носе опрему за блокаде?! НОВА ПРОВОКАЦИЈА

За више информација кликните на слику!

Такође, од осумњиченог је заплењено око 70 грама марихуане и 30 грама спида.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду.

У аутомобилу крили два килограма амфетамина

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су две особе и запленили око два килограма амфетамина.

Због постојања основа сумње да су починили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога ухапшени су М.П. (52) и А.Ј. (34).

Полиција је амфетамин пронашла приликом претреса аутомобила у коме су се налазили осумњичени, док је у стану и другим просторијама М.П. и А.Ј. пронашла мању количину хероина и марихуане.

ПОЛИЦИЈА ЧЕШЉА ЦЕЛУ СРБИЈУ, НИКО НИЈЕ ЗАШТИЋЕН: Ухапшено још 10 особа, оштетили буџет за више од МИЛИОН ЕВРА!

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће уз кривичну пријаву бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Кокаин, марихуану и екстази крили у стану

Припадници Министарства унутрашњих послова у Суботици у сарадњи са полицијским службеницима из Новог Сада ухапсили су две особе и запленили око два килограма марихуане.

Због постојања основа сумње да су починили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога ухапшени су В.Д. (31) и М.Р. (31).

Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњиченог Д.Р. пронашла више пакета са око два килограма марихуане, два пакетића са више од осам грама кокаина, око 900 грама материје за разблаживање дроге, седам таблета екстазија и три дигиталне вагице за прецизно мерење.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће уз кривичну пријаву бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду.

ПАЖЊА! СНЕГ СТИЖЕ У ГРАДОВЕ ШИРОМ СРБИЈЕ: Сутра сунчано и топло, а за викенд нас чека ОВО!

(ВИДЕО) НАТО пилот побио албанске цивиле на Космету 1999, ПА ОПТУЖИЛИ ВОЈСКУ СРЈ!

Сушио марихуану у кући

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Н.С. (26), због постојања основа сумње да је починио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и неовлашћено држање опојних дрога.

Сумња се да је Н.С. засадио неколико биљака марихуане, коју је након што је сазрела убрао, сушио на спрату у кући, а потом паковао у мање патекиће у намери да је касније прода.

Полиција је приликом претреса куће осумњиченог запленила око 600 грама марихуане и мању количину амфетамина.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Смедереву.

Куповао марихуану ради даље продаје

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Л.П. (21), због постојања основа сумње да је починио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, омогућавање уживања опојних дрога и неовлашћено држање опојних дрога.

Сумња се да је Л.П. од дилера у Београду куповао марихуану у намери даље продаје. Полиција је приликом претреса код осумњиченог пронашла око 550 грама марихуане.

Осумњичени је приликом претреса пружао отпор полицијским службеницима и покушао да побегне, због чега му се на терет ставља и кривично дело спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

Кривична пријава у редовном поступку поднета је против још једне особе, којој је осумњичени омогућио да користи наркотике и њој се на терет ставља кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Осумњиченом Л.П. одређено је задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Смедереву.

ИВИЦА ДАЧИЋ: Истражујемо да ли је ПОДМЕТНУТ пожар у у згради мисије Србије при УН

Ловачко оружје и муницију држао у кући

Припадници Министарства унутрашњих послова у Зајечару ухапсили су А.И. (40), због постојања основа сумње да је починио кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и стављање у промет оружја и експлозивних материја и неовлашћено држање опојних дрога.

Полиција је приликом претреса стана и других просторија које користи осумњичени пронашла и одузела аутоматску пушку, ловачки карабин, оптику, 11 комада ловачке муниције, пиштољ, 51 комад муниције и мању количину марихуане.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у Алексинцу.

Ловачку пушку држао на тавану

Припадници Министарства унутрашњих послова у Кикинди ухапсили су И.С. (46), због постојања основа сумње да је починио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Полиција је приликом претреса куће осумњиченог на тавану пронашла аутоматску пушку са оквиром и оптичким нишаном.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у Кикинди.

Трамп послао понуду која је увредила све Србе, а овако су Вучић и Дачић реаговали!

Ватрено и хладно оружје у породичној кући

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пријепољу ухапсили су С.С. (26), због постојања основа сумње да је починио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Полиција је приликом претреса породичне куће осумњиченог пронашла пиштољ, оквир са четири метка, оквир без муниције, нож од аутоматске пушке и један „боксер“.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у Пријепољу.

Марихуана и кокаин пронађени код 21-годишњака

Припадници Министарства унутрашњих послова у Суботици ухапсили су М.Б. (21), због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњиченог пронашла и запленила пакет са мањом количином марихуане и пакетић са пет грама кокаина.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Суботици.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРЕД СПЕЦИЈАЛНИМ СУДОМ ЗА РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ ОВК ВЕСЕЉИ, ЧЕКУ, ХАЛИТИ, ЉИМАЈ… АЛИ НЕ И ТАЧИ И ХАРАДИНАЈ!

(ФОТО) Ковачевићи не иду на посао, али сваког месеца зараде најмање 1.200 евра

СПРЕМАЈУ ЈОШ ВЕЋИ ХАОС, ЗАПАД У ШОКУ! “Жути прслуци” манифестом од 25 тачака поставили УСЛОВЕ!

ЗЛОЧИНАЦ ОТКРИО ПАКЛЕНИ ПЛАН АЛБАНАЦА! ТАКСЕ Србији су ПОРУКА ЗА ЕУ: Иза свега стоји ЈЕЗИВ ЦИЉ!

ПАНЧЕВО НА НОГАМА: Отмичари деце вребају око школа, полиција ПАТРОЛИРА, грађани у паници!

СРБИН ИЗ ШВАЈЦАРСКЕ ИМА ПОРУКУ ЗА СВЕ: Имам 30 година живота а 10 радног стажа, викенд немам, о девојци да не причам… Сву уштеђевину ћу дати да РОДНУ КУЋУ ОБЛОЖИМ КАМЕНОМ! Ово је права истина о животу преко

НОВА ИНТЕРНЕТ ПРЕВАРА ХАРА СРБИЈОМ: Ако хоћеш зарадити, не смеш изгубити!

извор: Blic/Mup Srbije
фото: Printscreen

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име