Рекламе - Маркетинг - Контакт

(ВИДЕО) Ученици Дома ученика средњих школа освојили специјалну награду на Аматерском филмском фестивалу

Дом ученика средњих школа у Прокупљу учествовао је на Аматерском филмском фестивалу који је недавно по трећи пут одржан у Јагодини и том приликом освојио специјалну награду и допао се публици.

Техничка школа у Прокупљу купила нoво возило за обуку ђака

Јагодински Дом ученика средњих школа организатор је овог Фестивала на којем је приказано 28 аматерских филмова и који је ове године окупио ученике из 22 дома из целе Србије.

-Наши ученици су и овога пута остварили запажен успех и показали да су веома добри у ономе што раде. Свој таленат и умеће за филмско стваралаштво показали су у филму „После 23 часа“ и филм споту „Цидом“ (Домци). Освојивши специјалну награду Фестивала аматерског филма, показали су своју оригиналност и остали упечатљиви публици, казала је васпитач Весна Јефтић Аџемовић.

НОВЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ Село Бресничић добија мост!

Марија Радовић, Анастасија Витковић и Анђела Димитријевић су заједно са својим другарима из Дома учествовали у стварању филма и овом приликом истичу да су се руководили идејом да буду другачији, оригинални, и у томе су и успели, што показује и освојена награда.

-Филм „После 23 часа“ приказује живот у Дому на крају радног дана. Окупљени у ТВ сали, користимо слободно време за забаву и дружење, разоноду. У тој разоноди, налазимо идеје како да уплашимо млађе ученике, тако да смо наш фим уврстили у хорор. На тај начин остварили смо жељу да будемо другачији од осталих учесника Фестивала, казала је Анастасија.

Сутра почиње подела новчане награде најуспешнијим студентима Прокупља

 

За више информација кликните на слику!

ПОДЕЛА БЕСПЛАТНИХ САДНИЦА У ПРОКУПЉУ!

Никола Ћирић, Николина Станојевић и Димитрије Аранђеловић, представили су се на овогодишњем Фестивалу у једном необичном жанру. Урадили су филмски спот, и кроз песму и слику приказали сваки кутак њиховог Дома. Како истичу, четворогодишње дружење и заједнички живот у овој установи је најлепши период у њиховом животу, а подршка директорке Јелене Вуковић и целог тима ове установе, омогућује им да учествују на свим манифестацијама и освајају запажена признања.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Концерт КУД „Абрашевић“ у прокупачком Дому културе

Саветодавци ПСС Прокупље стичну нова знања на семинару на Златибору

Завршен насип на Топлици и Стражавачкој реци–трајно решен проблем плављења!

Пакетићи за децу из социјално угрожених породица

Ученици прокупачке Техничке школе о манастиру Манасија

Уручене значке и захвалнице отаџбине војницима који су добровољно служили војни рок у Прокупљу

Почиње садња четинара и лишћара у Спомен-парку “Гвозденом пуку”