ОТКРИВАМО: ОВО ЈЕ СУЛУДИ ПЛАН ХАРАДИНАЈА Бахати захтев да Србија призна Косово и ЈОШ МНОГО ТОГА

Рамуш Харадинај, тзв. премијер Косова, проследио је пре неколико дана свој предлог свеобухватног споразума Београда и Приштине амбасадорима земаља Квинте. У том документу, а који више личи на бахату листу Харадинајевих жеља, низ је спорних, чак сулудих ставки.

СТРАХОТА У ЗАЈЕЧАРУ: Затруднело дете од 12 година, УХАПШЕН ОТАЦ

Све одредбе које се тичу статуса тзв. Косова, али и положаја Срба на КиМ, кројене су по жељама и замисли Приштине – привидно са широким правима за Србе, али са бројним додатним одредбама које та права анулирају самовољом власти у Приштини.

Ипак, посебно место на овој бахатој листи Рамуша Харадинаја заузимају такозване “финансијске” ставке у којима се од Србије тражи одштета по разним ставкама.

ТУКАО ЖЕНУ ПЕСНИЦАМА У ГЛАВУ: Прокупчанину до 30 дана притвора

“Блиц” је раније писао да би Албанци у блиској будућности и званично могли да изнесу такве захтеве, а сада су они угледали светлост дана у Харадинајевом нацрту документа, насловљеном “Свеобухватни споразум између државе Србије и државе Косово”.

У том документу Харадинај, коме се иначе на терет стављају монструозни злочини против Срба на Косову у време “ОВК”, примера ради тражи ратну одштету од Србије и оснивање комисије која ће се припремити шеме за материјално обештећење жртава рата.

СРБИЈУ ЈЕ ОКОВАО МИНУС, А МНОГИ ЈУТРОС НИСУ МОГЛИ ДА ОТКЉУЧАЈУ АУТО: Уз ове ГЕНИЈАЛНЕ трикове одледићете БРАВУ на аутомобилу БЕЗ ПО МУКЕ

Осим тога, Харадинај у докумету, који је проследио амбасадорима САД, Велике Британије, Француске, Немачке и Италије, тражи одштету за пензије, динарску и девизну штедњу у време СФРЈ, одштету за социјална давања, дечије додатке, пренос електричне енергије…

План Харадинаја је да се поменуте одштете потражују по основу сукцесије, иако КиМ није била Република у саставу СФРЈ, већ покрајина у Србији која је, као неразвијено подручје, била изузета од издвајања за савезне органе.

(ВИДЕО) ПУТИНОВ ГЕСТ ДИРНУО ЦЕО СВЕТ: Председник Русије испунио необичну жељу тешко болесном дечаку

Харадинајев план долази у трентуку када је дијалог Београда и Приштине блокиран драконским мерама које је Приштина увела, а које се тичу царинских стопа од 100 одсто на српске производе, али и у тренутку подигнутих тензија након упада јединица РОСУ на територију севера Косова и хапшења четворице Срба, као и формирања косовске војске, што је изведено противно низу постигнутих споразума, али и косовским уставним решењима.

ВОЗАЧИ! НАПРАВИЛИ СТЕ ПРЕКРШАЈ И НЕ ОДАЗИВАТЕ СЕ НА ПОЗИВ? Е па спремите новац, СЛУЧАЈ више НЕ ЗАСТАРЕВА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) У понедељак садимо божићну пшеницу: Овако се то ради правилно и у складу с православним обичајима!

УЖАС У НИШУ! Албанац напаствовао жену у салону намештаја!