Пољопривредно саветодавној служби Прокупље уручена захвалница за ентузијазам и посвећеност у раду

На десетом, јубиларном семинару пољопривредних стручних и саветодавних служби Србије, представници Министарства пољопривреде посетили су штанд ПСС-а Прокупље и том приликом уверили се у квалитет производа топличког краја.

ТУКАО ЖЕНУ ПЕСНИЦАМА У ГЛАВУ: Прокупчанину до 30 дана притвора

Предузетници из Прокупља на Сајму привреде и предузетништва у Нишу

Вршилац дужности директора ове службе, Дејан Тонић, није крио задовољство јер је Пољопривредно саветодавној служби Прокупље уручена захвалница за ентузијазам и посвећеност у раду са пољопривредним произвођачима на територији читавог Топличког округа.

Центар Прокупља украшен новогодишњом јелком

Путеви у Прокупљу за сад проходни, Зимска служба спремна да реагује

-Посећеност штанда и велико интересовање говори нам о квалитету наших производа који потичу из еколошко здраве средине. Представљен је слатки програм од наше облачинске вишње, преко суве шљиве у меду Удружења из Блаца, вина од аутохтоне сорте “прокупац”, до сланог програма, млечних и месних прерађевина, производа органског порекла, производа Удружења пчелара “Пчелица”, Задруге “Умац” и индивидуалних пољопривредника, рекао је Тонић.

Боље спречити него лечити: Редовне активности Дома здравља по школама и установама

Леп гест: Град Прокупље финансира пакетиће за сву децу из ПУ „Невен“

Жељко Радошевић, државни секретар у Министарству пољоривреде, Александар Богићевић, помоћник министра у Министарству пољопривреде, Вељко Ђорђевић, руководилац групе за рурални развој, Снежана Јанковић, испред Института за примену науке у пољопривреди, Милован Митровић, испред Српске академије наука и уметности, представници земље госта Канаде су приликом посете штанду дали подстрек за рад саветодаваца ПСС-а Прокупље, који су стекли нова знања која ће пренети пољопривредним произвођачима на терену и применити их у пракси, што је и била сврха семинара под називом “Пут у будућност и традиција и дигитализација”.

За више информација кликните на слику!

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ученици Дома ученика средњих школа освојили специјалну награду на Аматерском филмском фестивалу

НОВЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ Село Бресничић добија мост!

ПОДЕЛА БЕСПЛАТНИХ САДНИЦА У ПРОКУПЉУ!

Концерт КУД „Абрашевић“ у прокупачком Дому културе

Завршен насип на Топлици и Стражавачкој реци–трајно решен проблем плављења!