Албанац са Косова УБИО СРПКИЊУ! Насред улице је избо 56. пута, па се на ГНУСАН начин правдао!

Албанац са Косова, 67.годишњи Брахим Е, осуђен је на доживотну казну затвора због убиства супруге, Српкиње Драгице М. (56), насред улице у Бечу, што му је било треће убиство жене.

ВАЖНО! КО ИМА ПЕНЗИЈУ ДО 34.003,90 ДИНАРА, ПРИМАЋЕ ДОДАТАК: До новембра 2019. увећање пензионерима са најнижим пензијама

Порота је једногласно донела одлуку о кривици оптуженог, који је 20.маја у 10. бечком округу ножем убио жену.

– Узимајући у обзир околности убиства и кривични досије оптуженог дошла је у обзир само највиша казна – образложила је судија Ева Брандштетер.

(ВИДЕО) Драма у Крушевцу: Мушкарац махао сатаром по кинеском тржном центру, бежао и рушио све пред собом!

На питање да ли је разумео пресуду, Албанац је дуго ћутао, потом потврдио, а онда почео са монологом на албанском.

– Ја сам кажњен не зато што сам починио овај злочин, већ што сам Албанац – рекао је он у монологу, услед којег је одведен из суднице.

(ВИДЕО) ИТАЛИЈАНИ ЗБОГ СРБА УКОПАЛИ АМЕРЕ И НАТО: Дају нам 300 сведока, али комплетну документацију о последицама бомбардовања!

Албанац је кухињским ножем осам пута убо 56.годишњу супругу зато што је, приликом случајног сусрета на улици, како каже, у расправи користила „ружну реч“.

Тврдио је и да га је жена напала као „мушкарца“ и да га је пљунула.

На основу погрдних израза на рачун бога и њему, како је рекао, порастао је бес услед које ју је напао.

Пред судом злочин је Албанац покушао да оправда „ненормалном проковацијом“ и изразио сумњу да је имала „блиске односе са нећаком“.

– Ко нема бога нема више право да живи у нашем друштву – казао је он.

(ВИДЕО) Ови Руси ће вас најежити: “Сибирски витезови” певају српску песму посвећену Косову и Метохији

Међутим, тврди да није имао намеру да је убије, рекавши да се више не сећа како је убо жену, и да није видео ни крв. Мислио је да је жену само можда повредио, али није ни помислио на убиство.

– То је трагичан случај. Још ми је у срцу – казао је Брахим Е.

ХАРАДИНАЈ ХИТНО САЗВАО „ВЛАДУ“! Паника у Приштини, шиптарски крволок пренео сарадницима ДРАМАТИЧНЕ ВЕСТИ!

Тај Албанац је већ два пута био у затвору зато што је током младости већ убио две жене. Тако је 1970-тих у Немачкој осуђен јер је у пијаном стању избо своју тадашњу девојку. Према сопственим наводима, „одлежао“ је 20 месеци за овај злочин.

Године 1992. у Швајцарској добио је казну од 17,5 година затвора јер је приликом пљачке избо жену ножем, наневши јој 11 убода.

У Бечу је осуђен на пет година затвора 2008.због трговине наркотицима. У затвору је упознао супругу, са којом се оженио након пуштања на слободу. Два пута је жена поднела пријаву против њега због опасне претње, али оба пута је поступак обустављен.

Брахим је тврдио да је до свађа долазило увек када би Драгица тражила новац за своју, како сматра, паразитску породицу.

ТАЧИ ДОЖИВЕО ПОНИЖЕЊЕ! Ево како су ОСЛОВИЛИ Вучића и Тачија у УН! Косово није држава! Сви се смеју Албанцима

Крајем децембра 2016. жена га је напустила и отишла на пар недеља на одмор у Србију, а када се вратила у фебруару прошле године у Беч, живела је код сина из претходног брака, не желећи да саопшти адресу становања мужу.

Међутим, он је дошао до информације плативши нећаци новац да му обелодани како да дође до жене. Државни тужилац Андреа Каин истакла је да мотив засигурно није, како тврди оптужени, вређање Бога, већ љубомора.

Она је казала да оптужени није могао да преболи да га је жена оставила и због тога је узео нож којим ју је напао на улици.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШОК ЗА НАТО: Путин објавио списак шпијуна у Србији!

ОД ОВОГА ШИПТАРИ СТРАХУЈУ Драма у Приштини, Србија направила одучујући корак! Косово се враћа?