НЕМАЧКА ОТВОРИЛА ВРАТА ЗА РАДНИКЕ ИЗ СРБИЈЕ, АЛИ ЕВО ШТА ТО ЗАПРАВО ЗНАЧИ: Сви који мисле да им треба само пасош и карта у једном смеру, грдно се варају! ОВО СУ УСЛОВИ!

Радници из Србије, али и целог Балкана, нестрпљиво су чекали усвајање новог закона о усељавању квалификоване радне снаге у Немачкој.

Министар унутрашњих послова Немачке Хорст Зехофер и министар економије и рада Петар Алтмајер саопштили су о чему се ради.

ПЛАНУО ОТВОРЕНИ СУКОБ! Федерики пукао филм што Приштина игнорише захтеве ЕУ!

Проблем Савезне Републике Немачке је јасан – Немачка привреда трпи огромне губитке због недостатка квалификоване радне снаге. Енормна је цифра радних места која остају непопуњена, јер људи из земаља трећег света месецима чекају на добијање дозволе за рад у Немачкој.

Сви који су очекивали да ће им за рад у Немачкој требати само пасош и карта у једном смеру су се озбиљно преварили. Међутим, постоје и радосне вести. Оно што је мучило све раднике јесте дуго чекање на добијање визе, а управо ће процес добијања визе у амбасадама бити поједностављен.

(ФОТО) “СРБИ, НЕ НАСЕДАЈТЕ НА АМЕРИЧКЕ ПРОВОКАЦИЈЕ!” Руси упутили нашем народу СНАЖНУ ПОРУКУ и открили ШТА ТРАМП ЗАИСТА ТРАЖИ од ВУЧИЋА!

ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ!

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月19日周三

СРПСКИ ИЗВРШИТЕЉИ ГОРИ ОД ЛОПОВА: Обио баки сеф у банци, иако није његов дужник, и то без полиције и сведока!

Два су основна критеријума којима ће се Немачка водити у примени овог закона, као прво радне дозволе и визе ће добијати само квалификовани радници, а као друго не смеју се поновити грешке које су почињене средином шездесетих и седамдесетих година прошлог века.

Због тога су постављени одређени критеријуми испод којих се неће ићи.

СТИЖЕ ПРОЛЕЋЕ ЗА ВИКЕНД, ПА ОНДА ЈОШ ЈЕДАН ЛЕДЕНИ ПРЕОКРЕТ: Прогноза за наредне дане носи много ОПАСНОСТИ! Лекари упозоравају – ОВОГА се посебно чувајте!

(ВИДЕО) РАМА ДОБИО ЈАЈЕ У ГЛАВУ! Хаос у парламенту, посланици напали премијера Албаније!

Морају се исцрпљивати радни потенцијали из Немачке и ЕУ, али већ сада је јасно да су они недовољни у већини привредних грана. Један од главних услова, поред квалификација, јесте познавање немачког језика, ради лакше адаптације у друштво, а оно не сме бити испод нивоа А2. Омогућено је задржавање у Немачкој ради проналаска посла, а дошколовавање ће бити омогућено, тамо где је потребно, због различитости у образовном систему Немачке и земаља ван ЕУ.

За добијање сталног боравка биће потребно 30 месеци рада у Немачкој.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Мудра прича Патријарха Павла о Српкињи с Косова: Наш народ једино овако може да реши проблем КиМ!

НОВИНАР ЈАВНО ИСПРОЗИВАО ПУТИНА! Кад ћете се оженити? И ко је она? Одговор председника као из топа!

ПАЖЊА! ЗА БАЦАЊЕ ПЕТАРДИ ПАПРЕНЕ КАЗНE! Нови Закон о јавном реду и миру ригорозан

СМАРТФОН ЊЕТ! Ево зашто ВЛАДИМИР ПУТИН упорно одбија да користи паметни телефон!

(ФОТО) РУСКА БАЗА НИКЛА ПРЕД ВРАТИМА АМЕРИКЕ: Паника у Пентагону, Москва осварила претње!