СРПСКИ ИЗВРШИТЕЉИ ГОРИ ОД ЛОПОВА: Обио баки сеф у банци, иако није његов дужник, и то без полиције и сведока!

Без обавештавања, присуства полиције и сведока упали су и пописали средства иако су били више пута обавештени да је у питању грешка и да та имовина не припада дужнику, тврди адвокат Срећко Митрић.

(ФОТО) “СРБИ, НЕ НАСЕДАЈТЕ НА АМЕРИЧКЕ ПРОВОКАЦИЈЕ!” Руси упутили нашем народу СНАЖНУ ПОРУКУ и открили ШТА ТРАМП ЗАИСТА ТРАЖИ од ВУЧИЋА!

МОЋ!

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月20日周四

НЕМАЧКА ОТВАРА ВРАТА ЗА НАШЕ РАДНИКЕ! ИЗМЕЊЕН ЗАКОН О ЗАПОШЉАВАЊУ: Историјски тренутак, ево шта се све мења!

Бахатост појединих јавних извршитеља достигла је виши ниво након што је један од њих у банци обио сеф који припада пензионерки Нади Стојановић (86) из Београда и пописао имовину у њему иако је више пута био обавештен да ова бака није његов дужник!

Како тврди адвокат госпође Стојановић Срећко Митрић, јавни извршитељи су у понедељак, без обавештавања њега као правног заступника, без присуства полиције и сведока и против сваког закона, упали у банку иако им је стављено до знања да је у питању грешка.

– Све је почело у марту, када је банка доставила суду и јавним извршитељима нетачну информацију да се код њих налази сеф чији је власник Миодраг Стојановић (84). Он иначе дугује једној фирми 6,5 милиона динара, што није спорно, и извршитељи су тражили да се да обезбеђење потраживања за дужника, што је суд прихватио. Међутим, банка ту прави грешку и као обезбеђење потраживања наводи сеф који уопште није Миодрагов! – каже Митрић за Курир.

Албанац са Косова УБИО СРПКИЊУ! Насред улице је избо 56. пута, па се на ГНУСАН начин правдао!

Истиче да је банка убрзо упутила више дописа у коме је обавестила надлежни суд у Сремској Митровици, али и извршитеље да је власник сефа заправо Миодрагова супруга Нада Стојановић.

– Отварање сефа је прво било заказано за 14. децембар, на које су нас позвали и где сам им ја указао да то није по закону. Они су одложили извршење, о коме је требало да нас обавесте. Онда шок, извршитељи су у понедељак без ичијег знања упали у банку, која им је дозволила да без полиције, адвоката и сведока обијају туђи сеф! Наводно, извршитељи су тврдили да им то све није потребно. О томе нису обавестили ни Миодрага, ни Наду, ни мене као њиховог адвоката – наводи Митрић и додаје:

– Да ли је новац сада код извршитеља или у сефу? Моја клијенткиња сада не може да приступи том сефу јер је наводно запечаћен.

Митрић додаје да је поднео кривичне пријаве против Н. Н. лица у банци јер нису заштитили свог клијента, а још су и нарушили тајност података клијената, која мора бити неприкосновена. Из Коморе јавних извршитеља Србије до закључења броја нисмо добили одговоре на питања која смо им упутили.

ВАЖНО! КО ИМА ПЕНЗИЈУ ДО 34.003,90 ДИНАРА, ПРИМАЋЕ ДОДАТАК: До новембра 2019. увећање пензионерима са најнижим пензијама

Нада Стојановић
Много сам се потресла

Оштећена Нада Стојановић (86) каже за Курир да је доживела велики стрес када је сазнала да је сеф, у коме је држала своју уштеђевину, обијен.

– То је моја лична имовина, из које сам се издржавала. Никада нисам имала никакве везе са правним пословима свог мужа и, да не бих зависила ни од њега, ни од ситуације у држави, ставила сам неку имовину у сеф мислећи да је ту сигурна. Муж није био власник, већ корисник сефа, како би могао да му приступи ако се ја, не дај боже, разболим, па не будем могла да одем по новац.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СТИЖЕ ПРОЛЕЋЕ ЗА ВИКЕНД, ПА ОНДА ЈОШ ЈЕДАН ЛЕДЕНИ ПРЕОКРЕТ: Прогноза за наредне дане носи много ОПАСНОСТИ! Лекари упозоравају – ОВОГА се посебно чувајте!

(ВИДЕО) Ови Руси ће вас најежити: “Сибирски витезови” певају српску песму посвећену Косову и Метохији

(ВИДЕО) Драма у Крушевцу: Мушкарац махао сатаром по кинеском тржном центру, бежао и рушио све пред собом!

Никољдански обичаји: Цела Србија данас слави, а једна ствар је строго забрањена!

КРАЈ ЛЕДЕНИХ ДАНА У СРБИЈИ, УСКОРО ВЕЛИКИ ВРЕМЕНСКИ ОБРТ: После среде, температура нагло скаче, а снег ће се брзо отопити!

(ВИДЕО) ИТАЛИЈАНИ ЗБОГ СРБА УКОПАЛИ АМЕРЕ И НАТО: Дају нам 300 сведока, али комплетну документацију о последицама бомбардовања!

ОД ОВОГА ШИПТАРИ СТРАХУЈУ Драма у Приштини, Србија направила одучујући корак! Косово се враћа?

ШОК ЗА НАТО: Путин објавио списак шпијуна у Србији!

извор: Курир / Говори Србија