(ВИДЕО) РАМА ДОБИО ЈАЈЕ У ГЛАВУ! Хаос у парламенту, посланици напали премијера Албаније!

Седница Скупштне Албаније на кратко је данас прекинута након што посланик опозционе Демократске странке Ендри Хаша гађао јајима премијера Едија Раму, који је у оделу са краватом и белом кошулом био за говорницом…

СРПСКИ ИЗВРШИТЕЉИ ГОРИ ОД ЛОПОВА: Обио баки сеф у банци, иако није његов дужник, и то без полиције и сведока!

У очекивању да председник парламента Грамоза Ручи интервенише, Рама је морао да напусти седницу, пренео је портал Албеу.цом.

Фотографију на којој се види како Хаша погађа јајима Раму објавио је бивши премијер Саљи Бериша с поруком “За присутне – тост и јаја”.

(ФОТО) “СРБИ, НЕ НАСЕДАЈТЕ НА АМЕРИЧКЕ ПРОВОКАЦИЈЕ!” Руси упутили нашем народу СНАЖНУ ПОРУКУ и открили ШТА ТРАМП ЗАИСТА ТРАЖИ од ВУЧИЋА!

СТИЖЕ ПРОЛЕЋЕ ЗА ВИКЕНД, ПА ОНДА ЈОШ ЈЕДАН ЛЕДЕНИ ПРЕОКРЕТ: Прогноза за наредне дане носи много ОПАСНОСТИ! Лекари упозоравају – ОВОГА се посебно чувајте!

Портал Љајми фундит је пренео да је Хаша Раму гађао јајима док је премијер био за говорницом, а након тога је, кажу, уследио сукоб послаика са чуварима реда у парламенту.

Истовремено са почетком пленарног заседања албанског парламента испред зграде окупио се велики број ученика и студената, који у више градова Албање протестују већ 16 дана. Они траже од Рамине владе да испуни њихове захтеве који се углавном односе на боље услове студирања.

(ФОТО) РУСКА БАЗА НИКЛА ПРЕД ВРАТИМА АМЕРИКЕ: Паника у Пентагону, Москва осварила претње!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕМАЧКА ОТВАРА ВРАТА ЗА НАШЕ РАДНИКЕ! ИЗМЕЊЕН ЗАКОН О ЗАПОШЉАВАЊУ: Историјски тренутак, ево шта се све мења!

Албанац са Косова УБИО СРПКИЊУ! Насред улице је избо 56. пута, па се на ГНУСАН начин правдао!

ВАЖНО! КО ИМА ПЕНЗИЈУ ДО 34.003,90 ДИНАРА, ПРИМАЋЕ ДОДАТАК: До новембра 2019. увећање пензионерима са најнижим пензијама

СТИЖЕ ПРОЛЕЋЕ ЗА ВИКЕНД, ПА ОНДА ЈОШ ЈЕДАН ЛЕДЕНИ ПРЕОКРЕТ: Прогноза за наредне дане носи много ОПАСНОСТИ! Лекари упозоравају – ОВОГА се посебно чувајте!

(ВИДЕО) Ови Руси ће вас најежити: “Сибирски витезови” певају српску песму посвећену Косову и Метохији

(ВИДЕО) Драма у Крушевцу: Мушкарац махао сатаром по кинеском тржном центру, бежао и рушио све пред собом!

Никољдански обичаји: Цела Србија данас слави, а једна ствар је строго забрањена!

КРАЈ ЛЕДЕНИХ ДАНА У СРБИЈИ, УСКОРО ВЕЛИКИ ВРЕМЕНСКИ ОБРТ: После среде, температура нагло скаче, а снег ће се брзо отопити!

извор: Informer/Tanjug