(ФОТО/ВИДЕО) СРБИЈА СЕ МОЛИ ЗА ВАС! Траје борба за живот деце повређене у језивој несрећи у Нишу! Стање и даље тешко

Троје повређених и даље је животно угрожено после тешке несреће у Доњем Међурову и налазе се у тешком стању, али у току ноћи није дошло до погоршања, каже Зоран Радовановић, директор Клиничког центра у Нишу.

(ВИДЕО) СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД НИША: Воз ПРОКУПЉЕ-НИШ ударио у аутобус и преполовио га – ТРОЈЕ МРТВИХ

– Реч је о шеснаестогодишњој девојчици која је неурохируршки оперисана због повреде централног нервног система, младићу који има 16 година са повредама кичме и мушкарцу старом 31 годину који има повреде абдомена. Њихово стање се непрекидно прати – рекао је Радовановић.

Под будним надзором лекара су и осталих 23 повређених путника, међу којима је 13 малолетника, чије стање је стабилно и нису угрожени.

(ФОТО) ПОЛИЦАЈЦИ ПЛАКАЛИ КАО КИША ДОК СУ ИЗВЛАЧИЛИ ЖРТВЕ ИЗ АУТОБУСА СМРТИ: На месту стравичне несреће крв, разбацана обућа, ствари…

– На дечјој клиници је петоро пацијената и троје ће бити пребачено из КЦ Ниш јер им је стање стабилизовано – каже Радовановић.

До стравичне несреће дошло је јуче око 7.30 сати на пружном прелазу код Ниша када је воз буквално преполовио аутобус на пола.

У стравичној несрећи погинуло је пет особа, међу којима двоје малолетника. У удесу је повређено 27 особа.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПЛАТИЋЕТЕ ДО 400.000 ДИНАРА АКО НОСИТЕ СРПСКУ ТРОБОЈКУ СА ГРБОМ! Детаљ за који нисте знали да је ЗАБРАЊЕН може скупо да вас кошта!

(ФОТО) ОБЈАВЉЕН САДРЖАЈ ТРАМПОВОГ ПИСМА КОЈЕ ЈЕ ДОБИО ВУЧИЋ

ПЛАНУО ОТВОРЕНИ СУКОБ! Федерики пукао филм што Приштина игнорише захтеве ЕУ!

ПАЖЊА! ЗА БАЦАЊЕ ПЕТАРДИ ПАПРЕНЕ КАЗНE! Нови Закон о јавном реду и миру ригорозан

извор: SrbijaDanas/Blic