(ФОТО) МЕШТАНИ БЛОКИРАЛИ ПУТ И ПРУГУ У НИШУ! После судара воза и аутобуса траже да се хитно постави РАМПА!

Мештани села Доње Међурово, где је у судару воза и аутобуса погинуло петоро људи, блокирали су пут и пругу
Њима су се придружили и мештани још два околна села – Ново Село и Чокот, а грађани кажу да ће се сваке недеље у исто време окупљати и блокирати пут и пругу док се не испуне њихови захтеви.

(ВИДЕО) БИЛА ЈЕ ТО ЉУБАВ НА ПРВИ ДОДИР! ОВАКВОГ ПУТИНА ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Девојчица је тражила да му опипа лице, а онда тотално ШОКИРАЛА И ЗБУНИЛА ПРЕДСЕДНИКА!

Драган Ранђеловић, један од мештана, каже да су приморани на протест, пошто њихови апели претходних деценија нису резултирали постављањем рампе.

– Обраћали смо се и Железници и локалној самоуправи. Локална самоуправа је немоћна, док је Железница одговарала да немају средстава за рампу. Питам се да ли су ови животи довољни да се постави рампа – рекао је Ранђеловић.

БРАВО НИШЛИЈЕ! Више од 500 људи до сада ДАЛО КРВ за повређене у судару воза и аутобуса!

Петоро људи је погинуло док је тридесетак задобило лакше и теже повреде у саобраћајној несрећи која се догодила на пружном прелазу у Доњем Међурову код Ниша када је воз ударио аутобус.

Пружни прелаз био је обележен вертикалном сигнализацијом, али није имао рампу.

ПРАВИ ХЕРОЈ!

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月23日周日

По један железничар непрекидно дежура на пружном прелазу у Доњем Међурову, где је погинуло петоро људи када је воз ударио аутобус, и они воде рачуна да возила безбедно пређу преко пруге.

Ненад Станисављевић из “Инфраструктуре железнице Србије” рекао је за Тањуг да су дежурства уведена од јуче и да ће трајати све док се не заврши модернизација пруге од Ниша до Брестовца.

МАМА ЈЕ БИЛА ИСПОД ШИНА, А ОКО ЊЕ СУ БИЛИ ДЕЛОВИ ТЕЛА: Страховита исповест Петра (16), сина коме отац јуче није смео да каже да му је мајка мртва… ДА ВАМ НЕ ПРИЧАМ ШТА САМ СВЕ ВИДЕО

– Од јуче, 22. децембра, увели смо неприкидно дежурство железничких радника на овом путном прелазу. Железничари воде рачуна да друмска возила сигурно и безбедно пређу преко пруге – рекао је Станисављевић.

За модернизацију пруге Ниш – Брестовац, подсећа, Влада Србије већ је издвојила новац, а након реконструкције безбедност на свим пружним прелазима на тој деоници биће подигнута на виши ниво.

Тешка срамота: Овако је Мило Ђукановић попљувао све што је српско!

Петоро људи је погинуло док је тридесетак задобило лакше и теже повреде у саобраћајној несрећи која се догодила на пружном прелазу у Доњем Међурову код Ниша када је воз ударио аутобус.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Дачић открио план Београда: Ако се САД умешају у дијалог са Албанцима ЗНАМО ШТА НАМ ЈЕ ЧИНИТИ

ОДЛИЧНА ВЕСТ, СТИЖУ ПАРЕ! Обрачуни извршени, исплате корисницима родитељског и дечијег додатка

(ФОТО/ВИДЕО) СРБИЈА СЕ МОЛИ ЗА ВАС! Траје борба за живот деце повређене у језивој несрећи у Нишу! Стање и даље тешко

“ВОЗ ЈЕ ЈУРИШАО НА НАС, СВИ СУ ВИКАЛИ” Дан након ужасне трагедије повређени се опорављају у КБЦ Ниш, језиве слике им севају пред очима!

извор: Tanjug/Informer/Kurir/Foto: M.S./Printscreen