НЕМА НАСТАВКА ДИЈАЛОГА ДОК ПРИШТИНА НЕ УКИНЕ ТАКСЕ! Дачић без дилеме је реч о стању на КиМ!

Шеф дипломатије Ивица Дачић рекао је за РТС да нема најава да може доћи до промене формата дијалога Београда и Приштине. Разговори ће биће настављени под окриљем ЕУ, кад се за то створе услови, сматра Дачић.

Министар спољних послова рекао је гостујући у Дневнику РТС-а да је сада јасно да дијалога неће бити док се не испуне предуслови за то.

Тешка срамота: Овако је Мило Ђукановић попљувао све што је српско!

– Председник Александар Вучић најавио је да ће дијалог бити настављен тек после укидања такси – истакао је Дачић.

Шеф дипломатије каже да је писмо које је америшки председник Доналд Трамп упутио Вучићу и косовском председнику Хашиму Тачију показатељ да је Америка заинересована да се дође до компромиса.

– Неки претходни председник би вероватно писао да Србија треба да призна Косово, овог пута Трамп је рекао да ће подржати компромисно решење – каже Дачић.

Планирани протести све док се не испуне њихови захтеви!

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月23日周日

Дачић открио план Београда: Ако се САД умешају у дијалог са Албанцима ЗНАМО ШТА НАМ ЈЕ ЧИНИТИ

Министар спољних послова рекао је да прича о договору Београда и Приштине мора да се заврши у УН. Како додаје, неће бити договора, ако нема верификације у УН.

Дачић каже да се та прича мора вратити у УН, јер је битно шта мисле сталне чланице Савета безбедности.

Међутим, како је рекао Дачић, он је добио потврду од Сергеја Лаврова да је Русија спремна да ако се промени формат дијалога да учествује у њему.

БРАВО НИШЛИЈЕ! Више од 500 људи до сада ДАЛО КРВ за повређене у судару воза и аутобуса!

– У Време бившег председника Бориса Тадића и бившег шефа дипломатије Вука Јеремића направљена је грешка што је дијалог из УН-а пребачен у Брисел – каже Дачић и понавља да је Србија спремни за дијалог, али кад се укину таксе.

Када је реч о разграничењу, Дачић каже да ће то наравно бити тема, али, додаје да тај принцип није разрађен до краја. Према његовом мишљењу, разграничење би представљало да се утврди тачно утврди шта је српско, а шта албанско.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Данас су Детињци: Црвено је слово и света недеља, а родитељи би данас требало децу да науче једну важну ствар

МАМА ЈЕ БИЛА ИСПОД ШИНА, А ОКО ЊЕ СУ БИЛИ ДЕЛОВИ ТЕЛА: Страховита исповест Петра (16), сина коме отац јуче није смео да каже да му је мајка мртва… ДА ВАМ НЕ ПРИЧАМ ШТА САМ СВЕ ВИДЕО

ОДЛИЧНА ВЕСТ, СТИЖУ ПАРЕ! Обрачуни извршени, исплате корисницима родитељског и дечијег додатка

(ВИДЕО) БИЛА ЈЕ ТО ЉУБАВ НА ПРВИ ДОДИР! ОВАКВОГ ПУТИНА ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Девојчица је тражила да му опипа лице, а онда тотално ШОКИРАЛА И ЗБУНИЛА ПРЕДСЕДНИКА!

извор: (Rts/Informer)