ОВАЈ НИШЛИЈА ЈЕ ИСТИНСКИ ХЕРОЈ: Милан чуо за несрећу, па појурио за ћерком ка аутобусу смрти! А КАКО ЈЕ СПАСАВАО ДЕЦУ ВИЂА СЕ САМО НА ФИЛМОВИМА

Коцкице око тога како је дошло до стравичне несреће на пружном прелазу код Ниша још се „слажу“, а како је све изгледало на лица места, говори и прича оца, који када је чуо за несрећу, хитно појурио ка својој ћерци за коју је знао да се налази у „аутобусу смрти“.

БРАВО НИШЛИЈЕ! Више од 500 људи до сада ДАЛО КРВ за повређене у судару воза и аутобуса!

Тања Стојановић (39), из Ниша, испричала је детаље ове ужасне трагедије.

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月22日周六

МАМА ЈЕ БИЛА ИСПОД ШИНА, А ОКО ЊЕ СУ БИЛИ ДЕЛОВИ ТЕЛА: Страховита исповест Петра (16), сина коме отац јуче није смео да каже да му је мајка мртва… ДА ВАМ НЕ ПРИЧАМ ШТА САМ СВЕ ВИДЕО

– Позвала ме је ћерка (17) која је била у аутобусу. Када сам се појавио тамо, било је страшно. Сви су тражили помоћ, сви су били беспомоћни. Деца млада плачу, не могу да дишу, кркљају – прича потресени родитељ Милан Лазић из Новог Села.

Ситуација коју је затекао била је стравична. Познавао је децу која су у том аутобусу била, па је тако брзо позвао и њихове родитеље. Затим је, како је испричао, узео своју ћерку, и још једну девојчицу и превезао их до Клиничког центра.

(ФОТО/ВИДЕО) СРБИЈА СЕ МОЛИ ЗА ВАС! Траје борба за живот деце повређене у језивој несрећи у Нишу! Стање и даље тешко

(ФОТО) ПОЛИЦАЈЦИ ПЛАКАЛИ КАО КИША ДОК СУ ИЗВЛАЧИЛИ ЖРТВЕ ИЗ АУТОБУСА СМРТИ: На месту стравичне несреће крв, разбацана обућа, ствари… Ургентним у Нишу проламају се јецаји СВИ ЗАПОСЛЕНИ ВАНРЕДНО ПОЗВАНИ НА ПОСАО

– Узео сам моју ћерку и још једну девојчицу са сломљеним ребрима и повезао сам их до Клиничког центра. Та девојчица има нагњечену јетру и поломљена ребра. Моја ћерка има натечени десни капак који је поцепан, четири копче има на њему и не види тренутно на том оку – каже Милан Лазић.

Иако са озбиљним повредама, ране ће зарасти, а ту срећу неки њихови вршњаци нажалост нису имали…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) БИЛА ЈЕ ТО ЉУБАВ НА ПРВИ ДОДИР! ОВАКВОГ ПУТИНА ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Девојчица је тражила да му опипа лице, а онда тотално ШОКИРАЛА И ЗБУНИЛА ПРЕДСЕДНИКА!

Тешка срамота: Овако је Мило Ђукановић попљувао све што је српско!

Дачић открио план Београда: Ако се САД умешају у дијалог са Албанцима ЗНАМО ШТА НАМ ЈЕ ЧИНИТИ

(ВИДЕО) СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД НИША: Воз ПРОКУПЉЕ-НИШ ударио у аутобус и преполовио га – ТРОЈЕ МРТВИХ

ПЛАТИЋЕТЕ ДО 400.000 ДИНАРА АКО НОСИТЕ СРПСКУ ТРОБОЈКУ СА ГРБОМ! Детаљ за који нисте знали да је ЗАБРАЊЕН може скупо да вас кошта!

(ФОТО) ОБЈАВЉЕН САДРЖАЈ ТРАМПОВОГ ПИСМА КОЈЕ ЈЕ ДОБИО ВУЧИЋ

НЕМАЧКА ОТВОРИЛА ВРАТА ЗА РАДНИКЕ ИЗ СРБИЈЕ, АЛИ ЕВО ШТА ТО ЗАПРАВО ЗНАЧИ: Сви који мисле да им треба само пасош и карта у једном смеру, грдно се варају! ОВО СУ УСЛОВИ!

НОВИНАР ЈАВНО ИСПРОЗИВАО ПУТИНА! Кад ћете се оженити? И ко је она? Одговор председника као из топа!

извор: (Kurir.rs/Blic/B. Janačković/Foto: M.S.)

фото: M.S.