„ПОГИНУЛА ЈЕ НА МОЈ РОЂЕНДАН“ Деда страдале Маријане: „Увек је седела на крају аутобуса, али овај пут на средини, баш где је УДАРИО ВОЗ“

Рекла ми је да је, када се врати из школе, частим за свој рођендан, прича Радисав Коцић, деда Маријане Коцић (17), ученице настрадале јуче када је воз на прузи ударио у аутобус код Доњег Међурова.

НЕМА НАСТАВКА ДИЈАЛОГА ДОК ПРИШТИНА НЕ УКИНЕ ТАКСЕ! Дачић без дилеме је реч о стању на КиМ!

Радисав каже да се његова унука успавала 15 минута, па је уместо аутобусом којим обично путује у школу, кренула првим наредним поласком и тако ушла у „аутобус смрти“.

– Када сам чуо за несрећу отишао сам на место несреће. Полиција ми рекла да су сви повређени у Клиничком центру у Нишу. Испрва се мислило да јој је само повређена нога и стомак, али тада још нису обавили снимање стомака. Испало је да су повреде много теже… После су рекли сину да има доста повреда. Била је усред аутобуса, баш где је ударио воз. Никада није седела у средини, увек позади. То је несрећа – каже дека настрадале Маријане.

ОВО ВРЕМЕ НИЈЕ НОРМАЛНО, У СРБИЈИ СУТРА НОВИ ТЕМПЕРАТУРНИ ШОК: Из дебелог минуса у пролећни плус! Бићете лоше воље, поспани и болеће вас глава

ПРАВИ ХЕРОЈ!

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月23日周日

Он каже да је његова унука 10. децембра прославила 17. рођендан и да је већ почела да планира где ће догодине да прослави пунолетство.

(ФОТО) МЕШТАНИ БЛОКИРАЛИ ПУТ И ПРУГУ У НИШУ! После судара воза и аутобуса траже да се хитно постави РАМПА!

– Ех, да је та рампа направљена, ништа се не би десило – каже дека.

Маријане Коцић је сахрањена данас у 14 сати.

Тања Стојановић (39), из Ниша, испричала је детаље ове ужасне трагедије.

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月22日周六

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Тешка срамота: Овако је Мило Ђукановић попљувао све што је српско!

Дачић открио план Београда: Ако се САД умешају у дијалог са Албанцима ЗНАМО ШТА НАМ ЈЕ ЧИНИТИ

МАМА ЈЕ БИЛА ИСПОД ШИНА, А ОКО ЊЕ СУ БИЛИ ДЕЛОВИ ТЕЛА: Страховита исповест Петра (16), сина коме отац јуче није смео да каже да му је мајка мртва… ДА ВАМ НЕ ПРИЧАМ ШТА САМ СВЕ ВИДЕО

ОДЛИЧНА ВЕСТ, СТИЖУ ПАРЕ! Обрачуни извршени, исплате корисницима родитељског и дечијег додатка

(ВИДЕО) БИЛА ЈЕ ТО ЉУБАВ НА ПРВИ ДОДИР! ОВАКВОГ ПУТИНА ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Девојчица је тражила да му опипа лице, а онда тотално ШОКИРАЛА И ЗБУНИЛА ПРЕДСЕДНИКА!

извор: (Blic/Foto: B.Janačković)