МАРКО (16) СЕ ПРОБУДИО ИЗ КОМЕ ПОСЛЕ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ У НИШУ: Имао је само једно питање за друга, АЛИ ОТАЦ НИЈЕ ИМАО СНАГЕ ДА МУ САОПШТИ ИСТИНУ

Шеснаестогодишњи Марко Лазаревић из Новог Села који је 21. децембра тешко повређен на пружном прелазу у Доњем Међурову када је воз ударио у аутобус којим је путовао, дошао је свести у нишкој болници.

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月24日周一

ЗА ПОРОШЕНКОВУ РЕЗИДЕНЦИЈУ БИЋЕ ДОВОЉНЕ ДВЕ РАКЕТЕ “КАЛИБАР”: Порука из Москве заледила Украјинце!

Прво што је питао свог оца Радослава, којег су на кратко пустили код сина, је како је његов друг Алекса Димитријевић, који је у тренутку несреће седео са њим. Отац није имао срца да му каже да Алексу сахрањују, већ му је рекао да је и он у болници. Дечакова мајка Јасмина каже да је Марко, један од троје најтеже повређених у незгоди, сада у бољем стању.

– Марко је сада добро, има повреду седмог кичменог пршљена, не знам да ли ће ићи на операцију. Јуче се пробудио из коме и одмах је питао за Алексу, сачекаћемо да се опорави па ћемо му рећи да је остао без друга – прича Јасмина.

Потресена жена каже да јој је црне вести донео Марков друг који је такође био у аутобусу.

УЗБУНА У НАТО! Министарство финансија АЛБАНИЈЕ грешком објавило тајни списак својих шпијуна у Грчкој, Србији са Косовом, Италији и Македонији! Чак двојица седе у Бриселу у седишту НАТО! Ово су њихова имена!

ШОК ПОРУКА ПУТИНОВОГ ЧОВЕКА ИЗ МОСКВЕ: Сигурност Балкана може осигурати руска војна база у Србији, СЛОБОДНО НАС ЗОВИТЕ ЗА ПОМОЋ!

– Марко увек иде тим аутобусом, похађа средњу школу „Никола Тесла“ у Нишу. После два сата на врата нам је зазвонио његов друг. Био је веома узнемирен али није претрпео никакве повреде па је трчао до родитеља и обавештавао их о несрећи. Казао ми је да је Марко повређен, то ми је био најстрашнији тренутак у животу – додаје забринута мајка.

У нешто бољем стању је и Маркова вршњакиња Л.И. из Чокота која је задобила тешке повреде главе. Родбина Л.И. није желела да износи детаље о њеном здравственом стању. Њени укућани кратко су саопштили да је скенер показао да више нема крварења у мозгу, те да нису у стању да више говоре док се она потпуно не опорави. Стабилизовало се и стање тридесетједногодишњег возача аутобуса „Нишекспреса“, али не у довољној мери да би био саслушан, због чега Основно јавно тужилаштво још није започело истрагу.

МОЛИЛА САМ БОГА ДА ЈЕ АУТОБУС ПРАЗАН! Др Светлана Ђорђевић: За 23 године рада у Хитној помоћи НЕ ПАМТИМ ОВАКВУ НЕСРЕЋУ. Призор је био ужасан, троје мртвих на лицу места, ПОВРЕЂЕНИ НА СВЕ СТРАНЕ…

Оно што је до сада утврђено је да возач није телефонирао, као што се спекулисало, али преживели путници тврде да је погледао само на једну страну пруге, и да зато није видео воз. Основни јавни тужилац Саша Ђокић саопштио је да истрага не може да почне док се возач не саслуша.

– Возач је био у коми, више није али има јако крварење у стомаку због чега није у стању да се изјасни о несрећи. Кад нам буде доведен, биће нам достављена и кривична пријава као и сви докази које је полиција прибавила. Пратимо његов опоравак ради довођења, али у овом тренутку неизвесно је када ће то бити – казао је Ђокић.

У стравичној незгоди је страдало пет особа док је још 22 у Клиничком центру.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАРОД ПОБЕДИО БИРОКРАТИЈУ: Почиње изградња рампе на ПРЕЛАЗУ СМРТИ У МЕЂУРОВУ!

„ПОГИНУЛА ЈЕ НА МОЈ РОЂЕНДАН“ Деда страдале Маријане: „Увек је седела на крају аутобуса, али овај пут на средини, баш где је УДАРИО ВОЗ“

НЕМА НАСТАВКА ДИЈАЛОГА ДОК ПРИШТИНА НЕ УКИНЕ ТАКСЕ! Дачић без дилеме је реч о стању на КиМ!

(ФОТО) МЕШТАНИ БЛОКИРАЛИ ПУТ И ПРУГУ У НИШУ! После судара воза и аутобуса траже да се хитно постави РАМПА!

ОВАЈ НИШЛИЈА ЈЕ ИСТИНСКИ ХЕРОЈ: Милан чуо за несрећу, па појурио за ћерком ка аутобусу смрти! А КАКО ЈЕ СПАСАВАО ДЕЦУ ВИЂА СЕ САМО НА ФИЛМОВИМА

(ВИДЕО) БИЛА ЈЕ ТО ЉУБАВ НА ПРВИ ДОДИР! ОВАКВОГ ПУТИНА ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Девојчица је тражила да му опипа лице, а онда тотално ШОКИРАЛА И ЗБУНИЛА ПРЕДСЕДНИКА!

БРАВО НИШЛИЈЕ! Више од 500 људи до сада ДАЛО КРВ за повређене у судару воза и аутобуса!

МАМА ЈЕ БИЛА ИСПОД ШИНА, А ОКО ЊЕ СУ БИЛИ ДЕЛОВИ ТЕЛА: Страховита исповест Петра (16), сина коме отац јуче није смео да каже да му је мајка мртва… ДА ВАМ НЕ ПРИЧАМ ШТА САМ СВЕ ВИДЕО

Тешка срамота: Овако је Мило Ђукановић попљувао све што је српско!

Дачић открио план Београда: Ако се САД умешају у дијалог са Албанцима ЗНАМО ШТА НАМ ЈЕ ЧИНИТИ

“ВОЗ ЈЕ ЈУРИШАО НА НАС, СВИ СУ ВИКАЛИ” Дан након ужасне трагедије повређени се опорављају у КБЦ Ниш, језиве слике им севају пред очима!

извор: Курир/Телеграф/Говори Србија

фото: ФБ