УЗБУНА У НАТО! Министарство финансија АЛБАНИЈЕ грешком објавило тајни списак својих шпијуна у Грчкој, Србији са Косовом, Италији и Македонији! Чак двојица седе у Бриселу у седишту НАТО! Ово су њихова имена!

Албанија, чланица НАТО, случајно је објавила на интернету тајне податке о својим најбољим обавештајцима и то у ситна црева – имена, врсту аутомобила, регистарске таблице, бројеве личних карата и пасоша, оперативне рангове, детаље о путовањима, па чак и њихове свакодневне навике, а у седишту Алијансе су полудели јер ко уђе у албански систем, улази у НАТО систем, пише Индепендент!

ВЛАСНИК СЕ СЛИКАО СА ЗНАКОМ ОРЛА: Позив на бојкот албанских пекара у Војводини

Сви ови детаљи објављени су на сајту албанског Министра финансија у оквиру извештаја о финансијској ситуацији службе ШИШ.

ШОК ПОРУКА ПУТИНОВОГ ЧОВЕКА ИЗ МОСКВЕ: Сигурност Балкана може осигурати руска војна база у Србији, СЛОБОДНО НАС ЗОВИТЕ ЗА ПОМОЋ!

Сада цео свет зна где тачно оперишу најбољи албански шпијуни, колике су им плате, па чак и које водоинсталатере, мајсторе и ауто-механичаре зову ради поправки!


Очајан: Хелидон Бендо, директор ШИШ

ШИШ је албанска обавештајна агенција која оперише у земљи и иностранству и одговара директно премијеру Едију Рами. Има пет организационих структура: оперативну, спољнообавештајну, контраобавештајну, службу за борбу против организованог криминала и антитерористичку јединицу.

МОЛИЛА САМ БОГА ДА ЈЕ АУТОБУС ПРАЗАН! Др Светлана Ђорђевић: За 23 године рада у Хитној помоћи НЕ ПАМТИМ ОВАКВУ НЕСРЕЋУ. Призор је био ужасан, троје мртвих на лицу места, ПОВРЕЂЕНИ НА СВЕ СТРАНЕ…

 

Фото: Printscreen/Ministarstvo Finansija Albanije
На изволте…

Захваљујући овој брљотини, сад се зна да им два човека им седе на врло осетљивим позицијама у седишту НАТО у Бриселу! Остали су на високим дипломатским позицијама у Белгији, Грчкој, у Србији и јужној српској покрајини Косову, Итаљи и Македонији.

Ове своје шпијуне је одала Албанија:

  1. Фердинанд Нуку
  2. Кујтим Прифти
  3. Роберт Туци
  4. Нестор Бабамето
  5. Астрит Кинани
  6. Невзат Шеху
  7. Тонин Пренди
  8. Бардок Гега
  9. Хазби Брахја

Сада НАТО има озбиљан проблем, јер онај ко уђе у албански систем, улази и у НАТО систем. Алијанса је објавила узбуну највишег степена не само зато што су агенти морали хитно да буду повучени са терена већ и због страха да је њихова шпијунска мрежа откривена и у другим деловима света.

НАРОД ПОБЕДИО БИРОКРАТИЈУ: Почиње изградња рампе на ПРЕЛАЗУ СМРТИ У МЕЂУРОВУ!

“Можете да објавите свој буџет. Али да објавите имена и друге детаље о агентима – па то је сулудо!”, каже за Индепендент један оперативац америчке ЦИА који је желео да остане анониман.

“Сви ови детаљи објављени су зато што их је сама институција (ШИШ) дала уз списак за исплату плата. Није требало да стављају тако поверљиве информације међу редовне рачуне!”, каже за Индепендент извор у албанском Министарству финансија које је објавило податке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

„ПОГИНУЛА ЈЕ НА МОЈ РОЂЕНДАН“ Деда страдале Маријане: „Увек је седела на крају аутобуса, али овај пут на средини, баш где је УДАРИО ВОЗ“

ОВО ВРЕМЕ НИЈЕ НОРМАЛНО, У СРБИЈИ СУТРА НОВИ ТЕМПЕРАТУРНИ ШОК: Из дебелог минуса у пролећни плус! Бићете лоше воље, поспани и болеће вас глава

НЕМА НАСТАВКА ДИЈАЛОГА ДОК ПРИШТИНА НЕ УКИНЕ ТАКСЕ! Дачић без дилеме је реч о стању на КиМ!

БРАВО НИШЛИЈЕ! Више од 500 људи до сада ДАЛО КРВ за повређене у судару воза и аутобуса!

Дачић открио план Београда: Ако се САД умешају у дијалог са Албанцима ЗНАМО ШТА НАМ ЈЕ ЧИНИТИ

извор: (Kurir/Independant/Foto: Shutterstock/Printscreen)