АЛБАНСКИ ШПИЈУНИ ХАРАЈУ НОВИМ БЕОГРАДОМ Испливао списак, а ове ствари их посебно занимају

На Балкану оперишу албански обавештајци, који све рапортирају Едију Рами. У нашој држави подривају власт, али и снимају војне и полицијске положаје, упозоравају стручњаци.

СНИМАК ОТКРИВА ИСТИНУ: Камера снимила ко је крив за погибију петоро људи у аутобусу!

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月24日周一

ВАЖНА ДИПЛОМАТСКА ПОРУКА СТИГЛА ИЗ МОСКВЕ: Руска војска ШТИТИЋЕ Србе на Косову

Шпијуни албанске тајне службе (ШИШ) увелико вршљају по Србији! Стручњаци за безбедност оцењују да Албанци у нашој држави подривају власт, али и снимају важне војне и полицијске положаје!

Наиме, Албанија, која је и чланица НАТО, случајно је објавила на интернету тајне податке о својим најбољим обавештајцима, и то до најситнијих детаља – имена, врсту аутомобила које користе, регистарске таблице, бројеве личних карата и пасоша, оперативне рангове, детаље о путовањима, па чак и њихове свакодневне навике, пише Индепендент. Тако сада сви у свету знају где тачно делују најбољи албански шпијуни, колике су им плате, где иду код зубара, па чак и које водоинсталатере и ауто-механичаре зову ради поправки.

На високим местима

Нечувени скандал је разоткрио да Албанија има два човека на врло осетљивим позицијама у седишту НАТО у Бриселу, док су остали на високим дипломатским позицијама у Белгији, Грчкој, Србији и јужној српској покрајини Косову, Италији и Македонији.

Ови подаци су објављени на сајту албанског Министарства финансија у оквиру извештаја о финансијској ситуацији обавештајне службе ШИШ. Одмах је настала права паника у седишту Алијансе, јер ко уђе у албански систем, улази и у НАТО систем, пише Индепендент! Војни савез је објавио узбуну највишег степена, па су разоткривени агенти морали одмах да буду повучени с терена. Завладао је и страх да је њихова шпијунска мрежа откривена и у другим деловима света. Покренута је и истрага о овом пропусту.

– Можете да објавите свој буџет, али да објавите имена и друге детаље о агентима, то је сулудо – каже за Индепендент један оперативац америчке ЦИА који је желео да остане анониман.

Бивши оперативац ДБ Божа Спасић кажеда је на Балкану активно 200-300 албанских шпијуна, а да им је Србија посебно занимљива.

ТУЖИЛАШТВО ПОДНОСИ КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ ПРОТИВ ВОЗАЧА ‘НИШЕКСПРЕСА’: Возач аутобуса покушао да ‘за длаку’ прође испред воза!

 

  • Фердинанд Нуку
  • Кујтим Прифти
  • Роберт Туци
  • Нестор Бабамето
  • Астрит Кинани
  • Невзат Шеху
  • Тонин Пренди
  • Бардок Гега
  • Хазби Брахја

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月25日周二

МАРКО (16) СЕ ПРОБУДИО ИЗ КОМЕ ПОСЛЕ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ У НИШУ: Имао је само једно питање за друга, АЛИ ОТАЦ НИЈЕ ИМАО СНАГЕ ДА МУ САОПШТИ ИСТИНУ

Подривање власти

– Занима их буквално све, а највише политичке прилике. У Србији проверавају какво је стање у земљи, да ли је положај председника Александра Вучића сигуран, да ли му народ и даље верује… Имају агентурне задатке који се односе на подривање власти у Србији. Такође, занима их и положај војних и полицијских јединица. Учествују и у економској шпијунажи, ту су посебно активни на Новом Београду, где је седиште великих компанија и светских банака – наводи Спасић. Додаје да су се наше службе, а пре свих БИА, супротставиле њиховом деловању.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗА ПОРОШЕНКОВУ РЕЗИДЕНЦИЈУ БИЋЕ ДОВОЉНЕ ДВЕ РАКЕТЕ “КАЛИБАР”: Порука из Москве заледила Украјинце!

УЗБУНА У НАТО! Министарство финансија АЛБАНИЈЕ грешком објавило тајни списак својих шпијуна у Грчкој, Србији са Косовом, Италији и Македонији! Чак двојица седе у Бриселу у седишту НАТО! Ово су њихова имена!

ВЛАСНИК СЕ СЛИКАО СА ЗНАКОМ ОРЛА: Позив на бојкот албанских пекара у Војводини

ШОК ПОРУКА ПУТИНОВОГ ЧОВЕКА ИЗ МОСКВЕ: Сигурност Балкана може осигурати руска војна база у Србији, СЛОБОДНО НАС ЗОВИТЕ ЗА ПОМОЋ!

МОЛИЛА САМ БОГА ДА ЈЕ АУТОБУС ПРАЗАН! Др Светлана Ђорђевић: За 23 године рада у Хитној помоћи НЕ ПАМТИМ ОВАКВУ НЕСРЕЋУ. Призор је био ужасан, троје мртвих на лицу места, ПОВРЕЂЕНИ НА СВЕ СТРАНЕ…

НАРОД ПОБЕДИО БИРОКРАТИЈУ: Почиње изградња рампе на ПРЕЛАЗУ СМРТИ У МЕЂУРОВУ!

„ПОГИНУЛА ЈЕ НА МОЈ РОЂЕНДАН“ Деда страдале Маријане: „Увек је седела на крају аутобуса, али овај пут на средини, баш где је УДАРИО ВОЗ“

НЕМА НАСТАВКА ДИЈАЛОГА ДОК ПРИШТИНА НЕ УКИНЕ ТАКСЕ! Дачић без дилеме је реч о стању на КиМ!

(ФОТО) МЕШТАНИ БЛОКИРАЛИ ПУТ И ПРУГУ У НИШУ! После судара воза и аутобуса траже да се хитно постави РАМПА!

ОВАЈ НИШЛИЈА ЈЕ ИСТИНСКИ ХЕРОЈ: Милан чуо за несрећу, па појурио за ћерком ка аутобусу смрти! А КАКО ЈЕ СПАСАВАО ДЕЦУ ВИЂА СЕ САМО НА ФИЛМОВИМА

Извор: Kurir/Alo/N.S.