„Луде године за луду ноћ“ у Дому ученика средњих школа

Ђаци који бораве у Дому ученика средњих школа, за своје родитеље, професоре и сараднике приредили су занимљив уметнички програм под називом “Луде године за луду ноћ”. Програм су осмислили сами ученици, у сарадњи са васпитачицом Весном Аџемовић Јефтић и стручним сарадником Миладином Радојчићем.

Осим доброг успеха у школама, ученици су показали да знају да глуме, певају, плешу, играју, рецитују и имитирају многе познате певаче. Многобројни посетиоци су се уверили да у Дому постоји и добар мађионичар, који је својим наступом гледаоце подигао на ноге.

Учесници програма су на свој начин приказали најпознатије музичке личности поп, рок и забавне музике света и некадашње Југославије.

-У Дому се ради тимски, зато што смо ми једна велика породица. Ова, 2018. година, остаће упамћена као година великог рада, ентузијазма и успеха.

Сви ови резултати, постигнути су захваљујући ангажовању запослених, деце и њихових родитеља, професора, надлежних у Министарству просвете, науке и технолошког развоја и Града Прокупља, изјавила је директорка Дома Јелена Вуковић и нагласила да се, осим васпитно-образовног рада, велика пажња поклања и ваннаставним активностима.

Наставница здравствене неге у Медицинској школи “Др Алекса Савић”, Данијела Киковић, била је пријатно изненађена наступом средњошколаца.

-Највећи број корисника у Дому наставу похађа у Медицинској школи. Осим одличних резултата у образовању, средњошколци су ме одушевили својим наступом. Песмом, игром, плесом и глумом показала су сав свој таленат, изјавила је Киковић и додала да је уживала у наступу својих ученика.

-Највећи поклон вишедневног рада и припреме ђака за наступ, је одушевљење и велики аплауз присутних, изјавила је васпитачица Весна Аџемовић Јефтић.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Прокупачки малишани уживали уз Леонтину и таленте

ПОНОС ТОПЛИЦЕ: Уручена награда ученицима ОШ “Вук Караџић“ у Житном Потоку

Захвалност Удружењу пензионера Прокупља

Новогодишњи концерт ученика Музичке школе у Дому културе Прокупље

(ФОТО) Превентивни рад: Предавање у Дому ученика у Прокупљу о коцки, марихуани…

Ученици Медицинске школе “Др Алекса Савић” одржали предавање у Дому Старих

Традиционални концерт КУД “Абрашевић” одушевио публику у Дому културе Прокупље

ВРЕДНИ И НАСМЕЈАНИ: Акције ученика Школе у Доњој Речици

 

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here