СЛУЧАЈ КОЈИ ЈЕ ДИГАО СРБИЈУ НА НОГE! ЉУБИО ЈЕ И ПИПКАО (14) ИСПРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ У ВРАЊУ: Хтео је да имамо бебу а онда запретио да ће ми унаказити родитеље

Малолетница (15) из Врања узнемирена је и страхује од бившег педофила из Криве Феје код Врањске Бање Н. С. (41), са којим је била у недозвољеној љубавној вези.

Вучић: ПОВЕЋАЊЕ ПЛАТА и то значајно, очекује сва ова занимања

Подсетимо, он је пред Основним судом у Врању правоснажно осуђен на годину и по дана затвора, али је наводно запретио девојчици да ће након изласка на слободу “масакрирати њене родитеље”.

Кривично веће констатовало је да је он починио акт педофилије због задовољења полног нагона.

(ВИДЕО) ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ, ПАЛА ПЕТОЧЛАНА КРИМИНАЛНА ГРУПА: Погледајте како УКП хапси дилере широм Србије! Ево шта су све пронашли док су претресали станове, аутомобиле…

– Бринем за маму и тату, јер је претио да ће да их унакази када изађе из затвора. Упознали смо се преко Фејса. Није ми сметало што је много старији од мене. Заљубила сам се у њега. Одупирала сам се његовим понудама да хоће са мном да спава, да добијемо бебу – прича жртва педофилије.

АЛБАНСКИ ШПИЈУНИ ХАРАЈУ НОВИМ БЕОГРАДОМ Испливао списак, а ове ствари их посебно занимају

Н. С. је ухапшен почетком октобра 2017. године након што су Полицијској управи у Врању достављене фотографије на којима се види како испред улаза у двориште ОШ “Радоје Домановић” пред ученицима љуби и пипка девојчицу.

ПРОЦУРИЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Путин ће посетити једно село у Србији, мештани се увелико припремају! Разлог топи срца свих Срба!

У недозвољеној вези био је од јула 2016. године. На суђењу затвореном за јавност бранио се да је био заљубљен у ученицу седмог разреда и да му је љубав узвраћена.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СНИМАК ОТКРИВА ИСТИНУ: Камера снимила ко је крив за погибију петоро људи у аутобусу!

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име