(ФОТО) НОВА ШОК СЛИКА ИЗ НИША, АУТОБУС СМРТИ ОСТАВЉЕН ПОРЕД ШКОЛСКОГ ДВОРИШТА: Препун крви стоји ту да га деца гледају сваки дан?! Једном ђаку најбољи друг је погинуо у том аутобусу

Једном нашем ђаку је најбољи друг погинуо у том аутобусу, за њега овај аутобус значи свакодневно подсећање на стравичну несрећу. И други ђаци су имали пријатеље, који су се тог кобног дана нашли у аутобусу, кажу професори.

Аутобус из тешке саобраћајне несреће у Доњем Међурову паркиран је одмах поред школског дворишта Електротехничке школе „Мија Станимировић“.

ТЕЛОХРАНИТЕЉ ОТКРИО ДЕТАЉЕ АТЕНТАТА НА ПРЕМИЈЕРА Чеда знао да ће убити Ђинђића, па побегао на скијање! ОНИ су директно учествовали

Према речима професора, ђаци од дана несреће када је воз ударио у аутобус свакодневно су суочени са стравичним сликама аутобуса, препуног крви, пишу Нишке вести.

„Деца су била видно потресена првог дана када је аутобус, пун крви ту остављен, али нажалост та слика их и даље прати пошто другог пролаза када иду и враћају се из школе нема“, кажу професори из ове школе који су желели да остану анонимни.

ВОЗИЛО КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ УДАРИЛО У КОМБИ СА СРПСКИМ ЂАЦИМА У ГРАЧАНИЦИ: Повређено деветоро малишана!

Ово су послови које Немци траже и ОДЛИЧНО СУ ПЛАЋЕНИ

Полиција је на простору паркинга Електронске индустрије, оградила један део који користи за возила којим је направљено неко кривично дело и она ту стоје докле год траје судски поступак. Тако се и аутобус из стравичне несреће код Доњег Међурова нашао на том простору.

– Исти дан је аутобус довезен и остављен уз ограду кошаркашког терена и школског дворишта. На том терену деца свакодневно играју кошарку, а када је лепо време ту се одржавају и часови физичког васпитања, истичу у школи “Мија Станимировић”.

ЕКСКЛУЗИВНО! Амерички војни авион “MC-12 Liberti” кружи изнад севера КиМ – ОСМАТРА ПОЛОЖАЈЕ ВС У РАШКИ И НА КОПАОНИКУ?!?

Оно на шта нико није рачунао, то је да ће деца бити суочена са стравичним призором, а и на то да су многи ђаци који похађају школу Мија Станимировић управо из Доњег Међурова и околних села.

СЛУЧАЈ КОЈИ ЈЕ ДИГАО СРБИЈУ НА НОГE! ЉУБИО ЈЕ И ПИПКАО (14) ИСПРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ У ВРАЊУ: Хтео је да имамо бебу а онда запретио да ће ми унаказити родитеље

„Једном нашем ђаку је најбољи друг погинуо у том аутобусу, за њега овај аутобус значи свакодневно подсећање на стравичну несрећу. И други ђаци су имали пријатеље, који су се тог кобног дана нашли у аутобусу“, рекли су професори који су желели да остану анонимни.

Из школе још упозоравају да је на тај начин затворен једини прелаз из школе према аутобуском стајалишту. Додају и да ово упозорење путем медија неће бити једини начин њихове борбе, јер поједина одељења припремају петицију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: ПОВЕЋАЊЕ ПЛАТА и то значајно, очекује сва ова занимања

АЛБАНСКИ ШПИЈУНИ ХАРАЈУ НОВИМ БЕОГРАДОМ Испливао списак, а ове ствари их посебно занимају

ПРОЦУРИЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Путин ће посетити једно село у Србији, мештани се увелико припремају! Разлог топи срца свих Срба!

СНИМАК ОТКРИВА ИСТИНУ: Камера снимила ко је крив за погибију петоро људи у аутобусу!

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име