ТЕЛОХРАНИТЕЉ ОТКРИО ДЕТАЉЕ АТЕНТАТА НА ПРЕМИЈЕРА Чеда знао да ће убити Ђинђића, па побегао на скијање! ОНИ су директно учествовали

Јовановић и тадашњи заменик полиције Ненад Милић добили су од британских обавештајаца информацију да се спрема атентат на председника Владе, али нису ништа предузели да то спрече, тврди Милан Веруовић.

ВОЗИЛО КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ УДАРИЛО У КОМБИ СА СРПСКИМ ЂАЦИМА У ГРАЧАНИЦИ: Повређено деветоро малишана!

Десет дана пре убиства Зорана Ђинђића 2003. године у Србију су дошли британски обавештајци и упозорили су да се спрема атентат на премијера. То је речено тадашњем шефу посланичке групе ДОС Чедомиру Јовановићу и заменику министра полиције Ненаду Милићу, који су се, уместо да хитно реагују и покушају да спрече трагедију, разбежали и нису учинили ништа.

Све то открива бивши Ђинђићев телохранитељ Милан Веруовић.

Ово су послови које Немци траже и ОДЛИЧНО СУ ПЛАЋЕНИ

– Шта они после те информације раде…Ненад Милић не ради ништа, а Чедомир Јовановић одлази негде на скијање, не знамо где. Склања се из земље и пушта да се деси 12. март (датум атентата на Ђинђића). Они су пустили да се то догоди. Они су директни учесници у припреми и допуштању организације 12. марта и убиства Зорана Ђинђића! То је можда и кривична одговорност за њих, јер је непоступање кривица – рекао је Веруовић.

Након што су чули информације о угрожености премијера, требало је одмах да се укључи полиција, али су, сасвим супротно, учињени озбиљни пропусти у раду полиције, уверен је Веруовић.

ЕКСКЛУЗИВНО! Амерички војни авион “MC-12 Liberti” кружи изнад севера КиМ – ОСМАТРА ПОЛОЖАЈЕ ВС У РАШКИ И НА КОПАОНИКУ?!?

– Ако је полиција после била у стању да распише потерницу и похапси све осумњичене, шта је било спорно да то и уради месец дана раније или десет дана раније, када их је британски обавештајац информисао. Говорило се да је за живота премијера мафија била јача од државе, а да је после убиства премијера држава постала јача од мафије. Тако су на један перфидан начин од жртве направили кривца – каже Веруовић.

БАВИ СЕ НАЈУНОСНИЈИМ БИЗНИСОМ

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月26日周三

Он подсећа да је након Ђинђићеве смрти требало да се именује специјални тужилац за организовани криминал и да се донесе закон о заштићеном сведоку, али се то одуговлачило.

СЛУЧАЈ КОЈИ ЈЕ ДИГАО СРБИЈУ НА НОГE! ЉУБИО ЈЕ И ПИПКАО (14) ИСПРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ У ВРАЊУ: Хтео је да имамо бебу а онда запретио да ће ми унаказити родитеље

– Пролонгирало се, а то је требало да се деси у Скупштини, где је управо Чедомир Јовановић био шеф посланичке групе владајуће коалиције ДОС. Сада још дубље сумњам да је Чедомир Јовановић био талац мафије и да је то пролонгирао – закључује Веруовић.

Чедомир Јовановић није био доступан за коментар, као ни Милић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: ПОВЕЋАЊЕ ПЛАТА и то значајно, очекује сва ова занимања

АЛБАНСКИ ШПИЈУНИ ХАРАЈУ НОВИМ БЕОГРАДОМ Испливао списак, а ове ствари их посебно занимају

ПРОЦУРИЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Путин ће посетити једно село у Србији, мештани се увелико припремају! Разлог топи срца свих Срба!

СНИМАК ОТКРИВА ИСТИНУ: Камера снимила ко је крив за погибију петоро људи у аутобусу!

ЗА ПОРОШЕНКОВУ РЕЗИДЕНЦИЈУ БИЋЕ ДОВОЉНЕ ДВЕ РАКЕТЕ “КАЛИБАР”: Порука из Москве заледила Украјинце!

УЗБУНА У НАТО! Министарство финансија АЛБАНИЈЕ грешком објавило тајни списак својих шпијуна у Грчкој, Србији са Косовом, Италији и Македонији! Чак двојица седе у Бриселу у седишту НАТО! Ово су њихова имена!

извор: Kurir.rs/Alo.rs/Foto: Alo!

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име