УБИЈЕН ПОЛИЦАЈАЦ НА КиМ! Рафал испред банке у Пећи, двоје људи изгубило животе!

Портпарол Полиције Косова у Пећи Џеват Ибрај потврдио је да је у Истоку засад неидентификована особа убијена када је покушала пљачку банке, као и да је преминуо косовски полицајац којег је пљачкаш погодио из ватреног оружја.

“УСТАНИ, БОЉЕ ТИ ЈЕ, УБИЋЕ ТЕ К’О КОЊА” Тинејџер зверски пребио вршњака у Дому ученика, ученици све снимали И СМЕЈАЛИ СЕ!

Портпарол полиције у Пећи Џеват Ибрај потврдио је да је данас у Истоку засад неидентификована особа убијена када је покушала пљачку банке, као и да је преминуо косовски полицајац којег је пљачкаш погодио из ватреног оружја.

Ибрај је рекао да су припадници полиције били принуђени да приликом размене ватре убију пљачкаша.

ПРАВЕ ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ: Од 1. јануара заједничка контрола граница Тиране и Приштине

Јасна порука Русије!

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月27日周四

Тужитељка Основног тужилаштва у Печи Сахида Гаши потврдила је наводе приштинских медија да је убијени припадник полиције Изет Демај.

Одмах по сазнању о рањавању полицајца, у Исток је одмах отишао и директор такозване полиције Косова Рашит Чалај.

ВОЗИЛО КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ УДАРИЛО У КОМБИ СА СРПСКИМ ЂАЦИМА У ГРАЧАНИЦИ: Повређено деветоро малишана!

Према још непотпуним информација, пљачкаш је ушао у банку и претио клијентима и особљу које се ту налазило да би после доласка полиције отворио ватру на њих, а према незваничним информација, убијени полицјаца је на телу задобио неколико тешких рана.

(ФОТО) НОВА ШОК СЛИКА ИЗ НИША, АУТОБУС СМРТИ ОСТАВЉЕН ПОРЕД ШКОЛСКОГ ДВОРИШТА: Препун крви стоји ту да га деца гледају сваки дан?! Једном ђаку најбољи друг је погинуо у том аутобусу

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име