Град Прокупље мисли на прокупачку библиотеку : Хиљаду нових књига Народној библиотеци “Раде Драинац”

У Народној библиотеци „Раде Драинац“ одржана је изложба на којој је представљено 1000 нових књига. Купљене су средствима Града Прокупља, а њихова вредност износи 500.000 динара.

Градоначелник Прокупља обрадовао најмлађе суграђане!

-Захваљујемо се на подршци локалној самоуправи, јер нам је омогућила да нашим читаоцима понудимо нове наслове. Реч је о најчитанијим књигама, које су представљене на овогодишњем Сајму књига у Београду. Трудимо се да у нашој Билиотеци имамо књиге из свих области, те смо тако, за све заинтересоване, обезбедили доста наслова из популарне књижевности, информатике, психологије, али и других области, рекао је директор прокупачке Библиотеке Драган Огњановић и позвао чланове да слободно време за новогодишње празнике и распуст искористе за читање неке нове, интересантне књиге.

Признање “Културни образац” већници за културу

Он је додао да је ова изложба последње дешавање у овој години, која је, како каже, за Библиотеку била веома успешна, о чему, између осталог, сведочи и захвалница, коју је Библиотека добила пре неки дан од Српског филозофског друштва.

ХУМАНОСТ ПРОКУПЧАНА Ове године 900 грађана донирало крв

И члан Градског већа Прокупља задужена за културу, Милица Ерић, је овом приликом изразила задовољство што је прокупачка Библиотека достигла законом предвиђен број књига-4500 наслова.

-Драго ми је да наша Библиотека ову годину завршава још једном изложбом књига и што својим читаоцима увек може да понуди нове и актуелне наслове. Књига је свакако најбољи друг и младима и старима, али и богатство које треба да негујемо и чувамо, нагласила је Милица Ерић.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Народној библиотеци “Раде Драинац” из Прокупља ВАЖНО ПРИЗНАЊЕ!

Поклон Града Прокупља: Новогодишњи пакетићи Дневном боравку “Сунце”

(ФОТО) ТРАЖИЛА СЕ КАРТА ВИШЕ: Концерт Музичке школе “Корнелије Станковић” напунио салу Дома културе у Прокупљу

ПСС Прокупље саветује: Ево када је најбоље обновити или засадити нови засад!

ПРОКУПЉЕ ЦЕНИ ВЕЛИКОГ КОШАРКАШКОГ РАДНИКА Награда за животно дело у спорту-Вулету Вуковићу!

Прокупачки малишани уживали уз Леонтину и таленте

Усвојен буџет Града Прокупља за 2019. годину: Више пара за спорт!

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име