Стефановић: Шта ако и ми укинемо границу са Републиком Српском?

Шеф Бироа за координацију служби безбедности и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је, након седнице Бироа, да најава укидања границе између Косова и Метохије и Албаније угрожава регионалну стабилност и права Срба у нашој јужној покрајини.

Министар је рекао да су овакве најаве у супротности са Резолуцијом 1244 Савета безбедности УН и да не само да нарушавају стабилност дела наше територије, већ и стабилност читавог региона, преноси Танјуг.

ХОРОР У ЗРЕЊАНИНУ! Радница на благајни железничке станице БРУТАЛНО СИЛОВАНА У ЈАВНОМ ТОАЛЕТУ!

„Посебно забрињава чињеница да нема адекватне реакције међународне заједнице. Република Србија на озбиљан и одговоран начин тражи од Европе и света да реагују и спрече даље угрожавање стабилности у читавом региону Југоисточне Европе“, рекао је Стефановић, те упитао шта би сад ми требало да радимо.

Како каже, ако бисмо се понашали на исти начин, то би значило да би требало да исто урадимо са Републиком Српском.

Сатанистичке секте вребају Србе! Њихови крвави обреди су језиви, а овако врбују жртве

„Онда се поставља питање како би свет реаговао. Да ли можете да замислите да би сви онда ћутали. Дакле, ми само упозоравамо на понашање које је потпуно супротно Резолуцији 1244, међународном праву и које не утиче ни на који начин да се регионална стабилност повећа, већ напротив, да се наруши“, упозорио је он.

Стефановић након седнице Бироа за координацију служби безбедности, на којој је посебно разматрана актуелна ситуација на Косову и Метохији.

ДАНАС СУ МАТЕРИЦЕ: Највећи празник мајки и жена, ДАРУЈТЕ ДЕЦУ и испоштујте ОБИЧАЈЕ

Стефановић је рекао и да је на састанку закључено да је потребно да се појача и оснажи контраобавештајна делатност свих служби безбедности на територији Србије.

Ево о чему се ради!

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月30日周日

„Једна од тема састанка била је и заштита од евентуалног терористичког деловања, али и од сваке врсте обавештајног деловања које може да наруши безбедност наше земље и свих њених грађана. Желимо, такође, да у периоду када се очекује окупљање већег броја људи, током прославе новогодишњих и божићних празника, наше службе безбедности активно делују и да не дозволе да било ко угрози безбедност нашег становништва или наше земље“, нагласио је Стефановић.

ТУГА! 6. ЖРТВА АУТОБУСА СМРТИ: Преминула још једна путница повређена у СТРАВИЧНОЈ НЕСРЕЋИ код Ниша!

Седници Бироа за координацију служби безбедности присуствовали су, између осталог, и директор Безбедносно-информативне агенције Братислав Гашић, министар одбране Александар Вулин, директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић, републички јавни тужилац Загорка Доловац, директор полиције Владимир Ребић и начелник Генералштаба Војске Србије Милан Мојсиловић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

ШТА ВАС “ЛОМИ” Како да разликујете ГРИП ОД ПРЕХЛАДЕ

(ФОТО) СЛОБОДАНКА ИЗ ПОЖАРЕВЦА ОДРЕКЛА СЕ РОЂЕНЕ ДЕЦЕ ПРЕКО НОВИНА: Дала оглас, па у њему САСУЛА све?! Да цела Србија може да прочита

ВОЈСКА СЕ НАОРУЖАВА! Србију очекују НОВИ ПРИТИСЦИ… Сами смо на Балкану, нико нам неће помоћи, али СПРЕМНИ НА СВЕ!

(ФОТО) ОСТВАРИО ПРЕТЊЕ! Харадинај: Од данас граница Косова према Албанији не постоји!

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име