Рекламе - Маркетинг - Контакт

БУЛАТОВИЋ ОТВОРИО ДУШУ ПА ШОКИРАО СВЕ: Мило и ја смо се проводили у Београду, све је добијао из Србије! Све би паре које има дао за ЈЕДНО! А ОТКРИО И ЗАШТО ИМ ЈЕ МИЛОШЕВИЋ КУПИО АВИОН!

Момир Булатовић, бивши председник Црне Горе и премијер СРЈ осврнуо се на однос са актуелним шефом црногорске државе Милом Ђукановићем, а занимиљиво је да је са некадашњим политичким противником данас комшија.

ШОКАНТНО! РАМА ХОЋЕ ЦРНУ ГОРУ У ВЕЛИКОЈ АЛБАНИЈИ: Бришемо границе и са Црном Гором, Македонијом и Грчком!

– Ми смо два различита света. Поздравимо се, просто, то је нормално. Ја на неки начин разумем терет који има Мило Ђукановић.Слажем се са оним што је Матија Бећковић рекао – дао би он грдне паре да може тога да се ратосиља. То је, иначе, потпуна подвојеност једне личности, то не може дуго да траје. Када би Мило Ђукановић имао неку реалну алтернативу, а мислим да му се она може понудити, он би преокренуо тај свој ћурак и вратио Црну Гору кући. Мислим да би то било спас и за њега, и за целу Црну Гору – казао је Булатовић за Новости.

РАСТЕ СТОПА НАТАЛИТЕТА У српским срединама на КиМ рођено 930 беба

Мило Ђукановић је као председник владе био изузетно успешан зато што је имао добре односе са Србијом, тврди Булатовић.

У НОВУ ГОДИНУ СА ДЕБЉИМ НОВЧАНИКОМ: Грађане чекају веће плате, а ово је детаљан списак зарада

– У економском смислу, у ондашњој СРЈ наша привреда је била на нивоу статистичке грешке. И кад ја нешто замолим Слободана Милошевића, он позове Мирка Марјановића и тада Мило Ђукановић постане успешан привредник. Једном се десило да смо закаснили на неки састанак и ја сам рекао Милошевићу: „Стварно је ЈАТ каснио, да ли можеш да нам даш паре да купимо авион?“ И ми смо купили авион, а платила га је „Електропривреда Србије“. Значи, био је успешан и добар привредник зато што је, шта год му је фалило, добијао из Србије. Е, сад он то заборавља. Развија неке друге везе које нису баш законите, ту постоји огромна количина новца која се ваља у илегалним сферама, и управо зато га Запад који све то контролише и који све то зна пушта – испричао је Булатовић.

Србија добија још четири „мига 29“

На питање да ли је Ђукановићева омиљена песма и даље „Знам за један град, зове се Београд“ одговара:

– Не знам, нисмо певали заједно, али знам да је волео да дође у Београд и мислим да му сада тешко пада што га не посећује. Годинама смо нас двојица знали да се овде лепо проводимо. Ја имам ту привилегију да то могу да наставим, а он је нема.

СПРЕМА СЕ УДАР НА КОСОВСКУ МИТРОВИЦУ! Албанци хоће да “УЈЕДИЊУЈУ” град СЛОБОДЕ, бедним ПЕТИЦИЈАМА легитимишу БЕЗАКОЊЕ

Одбио сам да будем Мило

Када су мени 1996. у Белој кући понудили да будем Мило Ђукановић, ја сам им рекао да сваки политичар хоће подршку Америке, али цена коју треба да платим је превелика. Не могу да добијем подршку Америке одвајајући се од Србије. Зато сам завршио политичку каријеру, али на начин који мене чини потпуно мирним.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ФИЛМСКИ БЕГ СРБА ИЗ ЗАТВОРА У СЛОВЕНИЈИ: Пререзали решетке на прозору, прескочили зид и нестали!

ПОЧИЊЕ КЉУЧНИ ОКРШАЈ! Ево шта чека ЛАЖНУ ДРЖАВУ у 2019. години – Србија ИМА ПЛАН – Још само да то СХВАТИ и СВЕТ

Лепе вести у Србији ПРВОГ ДАНА нове године! Од данас ваш МИНИМАЛАЦ није исти!

Харадинај: Ако се мини-Русија на Балкану не промени, таксе ће остати заувек

ЛЕДЕНИ ДАНИ СТИЖУ ЗА БОЖИЋ, ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА: После новогодишње ноћи спремите се за ДЕБЕЛИ МИНУС!

ДОСАД НЕВИЂЕНО! Тома Фила открио МРАЧНЕ ТАЈНЕ Ђинђића, Слобе, Легије и Аркана!

извор: Kurir/Novosti

Оставите одговор

You have to agree to the comment policy.