ГИГО, ЗБОГОМ: Преминуо је чувени Марко Николић!

Глумац Марко Николић преминуо је 2. јануара 2019. године у 73. години, потврдила је на друштвеним мрежама његова ћерка Мина.

Крај заједничке фотографије са оцем, написала је само његову годину рођења и смрти.

(ВИДЕО) СПЕКТАКУЛАРНА ПЉАЧКА НА АУТО-ПУТУ: Ровокопачима напали блиндирани ауто и однели 2,3 милиона евра!

Марко Николић рођен је у Краљеву 20. октобра 1946. године. Глуму је дипломирао на Академији за позориште, филм, радио и телевизију у Београду. Члан је Народног позоришта од 1970. године. Играо је у позоришту, филму и на телевизији. Телевизијску славу је стекао главном улогом у ТВ серији “Бољи живот” (1987, 1990), као и улогом Карађорђа, у неколико ТВ драма и у серији Вук Караџић.

(ВИДЕО) ОПШТА ТУЧА НА БОСАНСКОЈ ГРАНИЦИ! Кренуо колима ПРЕКО РЕДА, остали се побунили, изашли из аутомобила, ОНДА ЈЕ ПОЧЕО ХАОС!

Подсетимо, пре годину дана драмски уметник Марко Николић имао је озбиљан здравствени проблем, који је превазишао уз помоћ снажне воље, породице, стручних лекара и четвороножног савезника.

ДЕЛОВИ СРБИЈЕ ОКОВАНИ СНЕГОМ Дебљина покривача скоро пола метра! Издато важно упозорење возачима!

Николић је тада чудом оздравио, а током исцрпљујућих терапија велики глумац је склопио “договор” са својим кућним љубимцем, црном пудлом по имену Ниџа, како ће заједно “средити” болест.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

“Правда за Давида” служи да СРУШИ Српску и Додика! Ово су ДОКАЗИ злоупотребе ТРАГИЧНЕ СМРТИ

 

1 КОМЕНТАР

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име