Дечија представа „Мама, шта ако шпагете оживе?“ изазвала велико интересовање публике!

Прокупачки Дом културе „Радивој Увалић Бата“, већ по старој доброј традицији, на крају сваке календарске године, за своје најмлађе суграђане, приреди новогодишњи поклон у виду представе. Ове године је то била представа „Мама, шта ако шпагете оживе?“.

Градоначелник Прокупља Александар Симоновић уручио поклон прворођеној беби у овој години

Овај, врло интересантан текст за децу, написала је Србијанка Станковић, прокупачкој публици добро позната по драми „Ана је чекала“, коју је прокупачко Аматерско позориште „Хранислав Драгутиновић“ такође играло на својој сцени. Она је сада, са овом представом и сасвим другом, али једнако важном темом, која се тиче наших најмлађих и најважнијих чланова у свакој породици, одушевила све оне који су дошли да је премијерно гледају.

Бројна публика, коју су чинили малишани са родитељима, бакама и декама, стрпљиво је ишчекивала крај представе, како би видела да ли то „шпагете стварно могу да оживе”, како је у називу представе навела Србијанка Станковић.

Прокупље Онлине 发布于 2019年1月3日周四

Да на сцени све буде занимљиво и разумљиво најмлађим Прокупчанима, побринула се искусна и бројна екипа, која је реализовала ову представу и поклонила је малишанима за Нову годину.

(ФОТО) Руководство Града Прокупља у новогодишњој ноћи обишло дежурне службе

У улози „Мрака“ представио се Никола Јеремић, „Страх“ је глумио Никола Стојановић, „Лазара“ Милан Младеновић, „Таму“ је играо Лука Милић, „Веру“ Ива Тонић, „Храброст“ Луција Лакићевић, „Калину“ Софија Ђорђевић, „Маму“ Андреа Цакић, „Љубав“ Милица Стојковић, и „Наду“ Јована Миљковић.

Дарко Лакетић: Претходна година биће златним словима уписана у историју града Прокупља

Ову дечију новогодишњу представу „Мама, шта ако шпагете оживе?“ режирале су Тијана Петровић и Данијела Стевић. За сценографију је био задужен Милан Илић Трша, за избор музике Предраг Славковић, а за костиме и шминку Данијела Стевић.

С обзиром на то да је представа изазвала велико интересовање код најмлађе прокупачке публике, постоји могућност да је Дом културе репризира, како би је погледали и у њој уживали сви они који нису били на премијери.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Народни посланик др Дарко Лакетић у емисији “Ретроспектива” на телевизији Мостнет

Град Прокупље доделио подстицајна средства пољопривредницима

Рад установа културе крунисан признањем „Културни образац“

Председник Скупштине Града Прокупља Дејан Лазић грађанима честитао Нову годину

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here