Ово је возач аутобуса смрти: Милан Чудо на саслушању није могао да објасни зашто се снимци не поклапају са његовом изјавом

Он је приведен Основном јавном тужилаштву у Нишу где је дао изјаву након чега му је судија за претходни поступак Основног суда у Нишу одредио притвор до 30 дана.

ГИГО, ЗБОГОМ: Преминуо је чувени Марко Николић!

Нишка полиција ухапсила је Милана Здравковића (31) из околине Алексинца, кога зову Чудо, због тешког дела против безбедности јавног саобраћаја јер је 21. децембра прошле године изазвао саобраћајну незгоду на пружном прелазу у Доњем Међурово чији је биланс седморо мртвих и тридесетак повређених.

Како сазнајемо, он је приведен Основном јавном тужилаштву у Нишу где је дао изјаву након чега му је судија за претходни поступак Основног суда у Нишу одредио притвор до 30 дана.

(ВИДЕО) СПЕКТАКУЛАРНА ПЉАЧКА НА АУТО-ПУТУ: Ровокопачима напали блиндирани ауто и однели 2,3 милиона евра!

(ВИДЕО) ОПШТА ТУЧА НА БОСАНСКОЈ ГРАНИЦИ! Кренуо колима ПРЕКО РЕДА, остали се побунили, изашли из аутомобила, ОНДА ЈЕ ПОЧЕО ХАОС!

Како незванично сазнајемо, Милан је тврдио да је на пружном прелазу застао и погледао лево и десно да види да ли наилази воз, након чега га је композиција ударила. Он није могао да објасни како није видео локомотиву која му је долазила са леве стране на којој је и седиште возача аутобуса. Међутим, његове наводе оспорили су снимци надзорне камере из аутобуса, на којима се јасно види да уопште није погледао да ли је сигурно прећи пружни прелаз.

За кривично дело које му се ставља на терет запрећена је казна затвора од једне до осам година.

ДЕЛОВИ СРБИЈЕ ОКОВАНИ СНЕГОМ Дебљина покривача скоро пола метра! Издато важно упозорење возачима!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

“Правда за Давида” служи да СРУШИ Српску и Додика! Ово су ДОКАЗИ злоупотребе ТРАГИЧНЕ СМРТИ

 

1 КОМЕНТАР

  1. Ovaj vozač tada nije koristio telefon. Jednostavno nije pogledao i nije se uverio da li ide voz. Jedan vozač iz “Kavim-Jedinstva” Vranje, pričao mi je da je ovaj vozač dugo, nekoliko godina vozio na ovoj liniji. Znao je napamet red vožnje vozova i da se njegov prelazak preko pruge ne poklapa sa tim redom vožnje. Nije računao na to da neki put voz može debelo da kasni ili da se može promeniti red vožnje ili da može biti uveden neki vanredni polazak. Pouzdao se u to i išao jednostavno ne gledajući levo i desno. Verujem da mu je teško i da ga grize savest, ali njegova odbrana pred tužilaštvom nije iskrena.

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име