ДЕВОЈКА КОЈА ЈЕ ОТЕТА ПОСЛЕ ПУЦЊАВЕ НА АДИ ХУЈИ ШОКИРАЛА У ПОЛИЦИЈИ: Ево шта се дешавало за дочек!

Марија Ђ. (21), девојка која је рањена у пуцњави испред кафића “Дилема” на Ади Хуји после прославе дочега Нове године, а потом и отета, испричала је полицији да је нападач Александар Релић (25) покушао да је силује у неком мотелу у Београду.

Марија Ђ. рањена је када је, након тешке свађе, Александра Релића и младића Милоша Стојановића (27) са којим је ова девојка кренула аутомобилом кући, Релић пуцао Стојановићу у главу и тешко га ранио. Метак који је прошао Милошу кроз главу погодио је и Марију у груди и ту се и зауставио.

ОПОМЕНА СВИМ НЕПРИЈАТЕЉИМА СРБИЈЕ! Путинова посета ПРСТ У ОКО свима који нам ЖЕЛЕ ЗЛО – Запад УПЛАШЕН

Готово нико није ни приметио да је Марија у том тренутку била погођена. Сведоци језиве пуцњаве позвали су Хитну помоћ која је брзо дошла на лице места и рањеног младића пребацила у болницу, а Релић је за то време Марију натерао да уђе с њим у аутомобил и одвезао се у непознатом правцу.

Марија је, када је пронађена, полицајцима испричала да се, након што је Релић отео, освестила у неком мотелу, а да је он хтео да је силује.

Она је рекла, како пише овај лист, да ју је Релић скинуо и тек тада видео да има рану на грудима.

Према верзији коју је испричала Марија Ђ. он је тада тражио да поново крене са њим, па су опет сели у аутомобил.

– Одвезао ме је на Чукаричку падину и ту ме оставио – рекла је девојка која је потом отишла до аутобуске станице и око 14 сати ушла у аутобус на линији 54 и села.

Трампов човек поручио Дачићу: Харадинај даје север Косова милом или силом!

Оно што је за сада дефинитивно познато, јесте да је возач аутобуса приметио да је девојка крвава и да јој је лоше, па је позвао полицију и Хитну помоћ, која је дошла до станице код Сајма и рањену девојку превезла у Ургентни центар.

Како пишу Новости, на запрепашћење лекара, девојци се видело зрно у грудима. Извадили су га из њене дојке јер је било на површини и санирали рану и девојку пустили кући.

Читаву причу о отмици и покушају силовања девојка је испричала сама полицајцима. Она је иначе испричала и да пуцнајву није видела, као и да не зна како је рањена, јер је због алкохола заспала чим је села са Милошем у аутомобил.

ЦЕО ЖИВОТ ОВЕ СТВАРИ РАДИТЕ ПОГРЕШНО: Заблуде о ОДЛЕЂИВАЊУ АУТА које само ШТЕТЕ ВОЗАЧИМА!

Наводно, сећа се само да се Стојановић са неким свађао око кључева аутомобила.

Полиција проверава Маријине наводе јер много тога што је испричала за сада делује сумњиво. Полиција очекује да ће сведочење Александра Релића, који је јуче, након дводневне потере, коначно ухапшен. Рањени Стојановић налази се у болници у тешком стању.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Ово је возач аутобуса смрти: Милан Чудо на саслушању није могао да објасни зашто се снимци не поклапају са његовом изјавом

ТУГА У НИШУ! СЕДМА ЖРТВА АУТОБУСА СМРТИ: Мушкарац (65) преминуо у болници након стравичне несреће у Доњем Међурову

ЛЕДЕНО ДОБА У СРБИЈИ: Снег и мраз до Божића, већ у суботу и до МИНУС 10!

(ФОТО) ИСПЛОВИО КИНЕСКИ МОНСТРУМ: Прва фотографија ратног брода опремљеног СУПЕРТОПОМ! ЕВО ШТА СВЕ МОЖЕ!

ШОК! САТАНИСТИЧКО КЛАЊЕ ПСА УЖИВО ГЛЕДАЛО ЧАК 60 ЉУДИ! Откривено којој секти припадају, чак 30.000 Срба је у њој!

УЖАС У МЕРОШИНИ Тело старије особе пронађено у бунару

извор: Kurir/Novosti/Foto: Zorana Jevtic/Kurir

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име