ДЕТАЉИ СПЕКТАКУЛАРНОГ БЕКСТВА ИЗ ЗАТВОРА: Уже, две канте и душек су Србину и Босанцу били потребни за немогуће! А ево шта су ПОРУЧИЛИ У ОПРОШТАЈНОМ ПИСМУ

Дамњан Митровић (40) и Драган Милосављевић (41), цимери из ћелије словеначког затвора у којем су чекали да буду изручени Србији, спектакуларним бекством у суботу ујутру успели су да запање цео регион.

СРБИЈО ЧУВАЈ СЕ ЕУ, ОСТАЋЕШ БЕЗ СРБА! Комшије жестоко платиле европски сан, за три године из Хрватске ИСЕЛИЛО 230.000 ЉУДИ!

Наиме, ово је прво бекство из овог затвора у Копру, који се налази на истом месту од 2004. године и сматра се веома безбедним. Затвор је изграђен за 110 људи, а тренутно их се налази између 140 и 150.

Поставља се питање како је овај двојац успео да побегне, а да то притом нико и не примети. Ово бекство је покренуло и питање како спречити њихово понављање, као и могуће уграђивање аларма који би се огласио када се разбије прозор на ћелији.

Према првим информацијама из истраге, све указује на то да је до пропуста дошло због мањка чувара у ноћној смени.

(ФОТО/ВИДЕО) КАДА БИ СРБИЈА ИМАЛА С-400 МОГЛА БИ ДА БРАНИ НЕ САМО СЕБЕ И СРПСКУ ВЕЋ И… Ево зашто се Запад плаши руских ПВО система!

ДАН Д! Ево када ће напредњаци донети одлуку о ванредним изборима

“Спроведена је реконструкција догађаја, после које је утврђено да су затвореници пажљиво планирали бекство као и да су надгледали активности чувара и полиције. Утврђено је да су чувари у ноћној смени били неадекватни”, стоји у образложењу.

Оно што је за сада познато јесте да су побегли из ћелије у 3.30 ујутру кроз савијене решетке на прозорима, одакле су се спустили ужетом који су направили од постељине. У дворишту су потом скочили на канте за ђубре и помоћу њих прескочили бодљикаву ограду.

Неће вам бити добро!

Прокупље Онлине 发布于 2019年1月5日周六

Наиме, они су поставили канте једне на другу, а потом су ставили душек који су узели из ћелије и пребацили га преко бодљикаве жице и преко њега побегли напоље. Такође, откривено је да су имали и трећег помагача који није хтео да иде са њима, тако да је он остао унутра. Када су чувари дошли ујутру да им донесу доручак, он је био једини затвореник.

(ВИДЕО) Србија узима хеликоптере са ротационим митраљезима: Киша метака чека сваког ко се намери на Х145М!

КАКО ЈЕ САТАНИЗОВАН СРПСКИ НАРОД? Ово су НАЈВЕЋЕ ЛАЖИ које су Американци измислили о Србима!

Унутра су оставили и писмо у коме су написали зашто су побегли, објашњавајући да је главни разлог противљење одлуци суда да их депортује у Србију. Додали су и да су се према њима опходили коректно.

Милосављевић се у овом затвору налази од августа када је ухапшен док је превозио мигранте, а Митровић месец дана касније, по потерници Србије због трговине дрогом.

Митровић је иначе од раније познат полицији, а 2015. је расписана Интерполова потерница, када је он побегао у Италију и ту затражио азил.

Нико није успео да побегне

Ово је за сада прво успешно бекство, најприближнији томе су били Италијани Мариа Замбети и Евгињо Русо, који су за ту намену наручили два килограма експлозива.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТУГА У НИШУ! СЕДМА ЖРТВА АУТОБУСА СМРТИ: Мушкарац (65) преминуо у болници након стравичне несреће у Доњем Међурову

Ово је возач аутобуса смрти: Милан Чудо на саслушању није могао да објасни зашто се снимци не поклапају са његовом изјавом

извор: Kurir/Foto: Marina Lopicic

 

 

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име