СРБИЈО ЧУВАЈ СЕ ЕУ, ОСТАЋЕШ БЕЗ СРБА! Комшије жестоко платиле европски сан, за три године из Хрватске ИСЕЛИЛО 230.000 ЉУДИ!

Званична статистика показује да се за прве три године чланства у ЕУ из Хрватске иселило 102.000 људи, а процене наводе и двоструко више
Према подацима од када је Хрватска постала чланица Европске уније и откако јој је подигнута рампа за улазак на европска тржишта рада 2013. године па до 2016. године, државу је напустило 102.000 људи.

(ФОТО/ВИДЕО) КАДА БИ СРБИЈА ИМАЛА С-400 МОГЛА БИ ДА БРАНИ НЕ САМО СЕБЕ И СРПСКУ ВЕЋ И… Ево зашто се Запад плаши руских ПВО система!

Међутим, предвиђа се да је стварна цифра много већа, јер многи одлазе “на црно” не ођављујући се.

Наводно се у те три године из Хрватске иселило чак 230.000 људи.

Неће вам бити добро!

Прокупље Онлине 发布于 2019年1月5日周六

Оно што брине демографе, а на шта упозоравају економисти и што уочавају сви који су остали у Хрватској јесте да већином одлазе целе младе породице, а не као некада када је одлазио само отац “на бауштелу”, пише Ал Јазеера.

Просечна старост исељеника спустила се након 2013. године са 41,5 на 33,6 година, показало је недавно истраживање загребачког Института за јавне финансије.

(ВИДЕО) Србија узима хеликоптере са ротационим митраљезима: Киша метака чека сваког ко се намери на Х145М!

Неки кажу да би раздобље интензивног исељавања могло да потраје тек до 2020. године када же истећи рок до којег је Аустрија, као последња преостала чланица ЕУ, одлучила да ограничи приступ свом тржишту рада грађанима Хрватске.

А према неким пројекцијама Хрватска би до 2050. године укупно могла да остане без 800.000 становника, док ће јој истовремено бити потребно чак милион нових радника.

КАКО ЈЕ САТАНИЗОВАН СРПСКИ НАРОД? Ово су НАЈВЕЋЕ ЛАЖИ које су Американци измислили о Србима!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТУГА У НИШУ! СЕДМА ЖРТВА АУТОБУСА СМРТИ: Мушкарац (65) преминуо у болници након стравичне несреће у Доњем Међурову

Ово је возач аутобуса смрти: Милан Чудо на саслушању није могао да објасни зашто се снимци не поклапају са његовом изјавом

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име