Рекламе - Маркетинг - Контакт

ЈКП „Хамеум“: Радници зимске службе свакодневно на терену

Захваљујући благовременим припремама, снег који је на подручју Прокупља и Топлице падао претходних дана, није стварао веће проблеме возачима и пешацима.

-И пред снежних падавина, са чишћењем снега са улица и тротоара почели смо у раним јутарњим сатима. Сва расположива механизација на градским и приградским улицама са радом је кренула у недељу, 6. јануара, од 6 до 12 часова, а у понедељак, 7. Јануара, од 4 до 12 часова, изјавио је помоћник директора ЈКП „Хамеум“ Братислав Дуњић и додао да се саобраћај на свим путним правцима одвијао без већих потешкоћа.

Према његовим речима, у протекла два дана утрошено је 12 тона соли и три кубика ризле.

Свечаним налагањем бадњака и ломљењем чеснице у порти цркве Свети Прокопије, у Прокупљу је обележено Бадње вече, које најављује најрадоснији хришћански празник-Божић.

Posted by Прокупље Онлине on Понедељак, 07. јануар 2019.

Дуњић је нагласио да су власници локала и станари стамбених зграда, на основу важећих градских одлука, у обавези да чисте снег и лед испред својих локала и улаза у зграду.

-Према прогнози метеоролога, снежне падавине и ниске температуре очекују се у наредна два дана. Све екипе и расположива механизација су спремни да крену са чишћењем снега са главних путних праваца, улица и тротоара, рекао је Дуњић, који је похвалио све раднике који су својим великим ангажовањем током протекла два дана учествовали у акцији у чишћењу снега са саобраћајница, улица и тротоара.

За зимско одржавање путева, улица и тротоара Град Прокупље издвојио је девет милиона динара.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дарко Лакетић: Претходна година биће златним словима уписана у историју града Прокупља

Од воћњака до потрошача вредне руке Александра Илића из Горње Трнаве

Дечија представа “Мама, шта ако шпагете оживе?” изазвала велико интересовање публике!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *