Лекари из Ниша се боре за живот девојчице повређене у АУТОБУСУ СМРТИ!

Шеснаестогодишња девојчица, која је повређена у судару аутобуса и воза код Доњег Међурова 21. децембра, и даље се налази у тешком стању и лекари се боре за њен живот, речено је на Клиници за анестезију и интензивну терапију.

(ФОТО) УЧК ИСПИСАНО УСРЕД БЕОГРАДА! На Божић освануле ЈЕЗИВЕ ПОРУКЕ, ухапшена тројица Албанаца!

– Здравствено стање девојчице је непромењено већ неко време. Она се повремено буди из коме и реагује на позиве. Још дише уз помоћ респиратора – рекао је директор Клинике за анестезију Радмило Јанковић.

Према његовим речима, осим девојчице са тешком повредом главе, сви остали путници повређени у судару код Међурова пребачени су са интензивне неге на остале клинике нишког Клиничког центра.

Пекар затекао жену у кревету са комшијом ауто-лимаром, пао му мрак на очи, а онда са неверницом сковао ПАКЛЕНИ ПЛАН!

На интензивној нези, непосредно након удеса, било је збринуто 13 особа.

Седам особа је настрадало, а више од двадесет је теже и лакше повређено у судару аутобуса и путничког воза на пружном прелазу код Међурова, 21. децембра прошле године.

Један је Путин!

Прокупље Онлине 发布于 2019年1月8日周二

Возачу аутобуса М.З. (31) из Алексинца одређен је притвор од 30 дана и против њега је поднета кривична пријава за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, за које је запрећена казна од једне до осам година затвора.

ЕВРОПСКА УНИЈА ПРЕСЕКЛА! НЕМА ВИШЕ ОДУГОВЛАЧЕЊА! Дијалог Београда и Приштине настављају ОНИ!

НАПОЉУ ДЕБЕЛИ МИНУС! ОСВАНУЛО ЛЕДЕНО ЈУТРО: Температура данас чак -18, а метеоролози упозоравају да се ПОСЕБНО ЧУВАМО ОВОГА!

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име