Пекар затекао жену у кревету са комшијом ауто-лимаром, пао му мрак на очи, а онда са неверницом сковао ПАКЛЕНИ ПЛАН!

Пекар Кемал Т. прекјуче је из ватреног оружја убио комшију и ауто-лимара званог Брацо након што га је затекао са својом супругом Амелом М. у кући на Илиџи.

(ВИДЕО) Путин видео уплакану девојчицу, зауставио ауто и сада о његовом гесту прича цео свет

Извор близак истрази открио је да су комшије прекјуче око 17 сати чуле најмање 15 хитаца те да су прво мислиле да је реч о шенлучењу или петардама, што није необично за ово доба године, кад се прослављају бројни празници. Тада је Кемал Т. заправо, пресудио Браци, који је, како су испричале комшије, био у љубавној вези с Амелом М. што су вешто крили све до кобног сусрета.

ЕВРОПСКА УНИЈА ПРЕСЕКЛА! НЕМА ВИШЕ ОДУГОВЛАЧЕЊА! Дијалог Београда и Приштине настављају ОНИ!

– Кемо је обично радио увече и тада га није било код куће. Зашто се вратио, то нико не зна, али их је затекао и урадио то што је урадио – каже комшија брачног пара.

Купио пиво

Интересантно је да је Брацо, иако не пије, непосредно пре злочина свратио у локалну продавницу и купио три пива и цигарете, након чега се, највероватније, упутио ка љубавници. Кемал Т. схвативши шта је урадио, сковао је паклени план те је супрузи рекао да све инсценирају као да је реч о самоубиству.

Ледени дан пред нама!

Прокупље Онлине 发布于 2019年1月8日周二

Злочин који се догодио око 17 сати, пријавили су неколико сати после. Извор наводи да је вештаку медицинске струке управо проток времена показао да је смрт наступила раније, након чега је клупко почело да се одмотава. Детаљи свирепог злочина шокирали су и најискусније истражитеље.

„Искусним инспекторима, наравно, било је чудно што би неко дошао у туђу кућу да се убије, али и то што је испаљено више хитаца. Онај ко хоће да дигне руку на себе, у 99 посто случајева пресуди једним хицем, а овде је испаљено много више“, појашњава извор.

Паника у Приштини због Тачијевог обећања Американцима

Према непотврђеним информацијама, тело убијеног пронађено је у ходнику код врата, што упућује на то да је покушао да се спасе бегом, али није успео.

Све признали

Суочени с бројним доказима, супружници су се сломили и све признали. Супруг се, према незваничним информацијама терети за убиство и недозвољено држање оружја, а супруга за прикривање злочина. У току јучерашњег дана обављен је и претрес куће, којем је присуствовала Амела М. Том приликом, наводно су пронађени аутоматска пушка и пиштољ. Из којег је ватреног оружја усмрћен Брацо, показаће истрага и вештачење.

Из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево јуче се нису огласили о овом случају.

ОВО ЈЕ ЗА ЛУДНИЦУ!

Прокупље Онлине 发布于 2019年1月7日周一

Брацо је са супругом живео у такозваним социјалним зградама недалеко од места злочина, док му син са снајом и децом и ћерка живе у кући прекопута Кемала Т. Сви су, осим малолетне деце његовог сина, глувонеми. С друге стране, и супружници Амела М. и Кемал Т. имају двоје малолетне деце.

„Ето, уништене су две породице. Шта ће та деца без родитеља, који су сада у затвору? Шта ће Брацин син и деца, које је издржавао овај вредни човек? Туга велика и, ето, због глупости човек је остао без главе“, закључио је саговорник.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МАСОВНИ ЕГЗОДУС: Преко 40.000 косовских Албанаца ЖЕЛИ ДА НАПУСТИ тзв. КОСОВО

НОВО УПОЗОРЕЊЕ МЕТЕОРОЛОГА! ОВАКАВ МРАЗ СРБИЈА НЕ ПАМТИ, ВЕЧЕРАС ЛЕДЕНА КИША: Стиже нам нагло захлађење и ДЕБЕЛИ МИНУС! Температура ће ићи и до НЕВЕРОВАТНИХ -18! (ПРОГНОЗА)

(ВИДЕО) ЕВО КАКО ПУТИН ПУЦА ИЗ ТОПА У САНКТ ПЕТЕРБУРГУ: На команду пали без оклевања је потегао “обарач”!

Вашингтон пост: Тачи под притиском Трампа укида таксе од 100 одсто на робу из Србије

ПУТИН УРУЧУЈЕ ОРДЕН ВУЧИЋУ 17. ЈАНУАРА У БЕОГРАДУ

извор: Alo/Avaz/Foto: Printscreen

 

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here