МИЛАН ИЗ КУРШУМЛИЈЕ НЕСТАО ПРЕ НОВЕ ГОДИНЕ, ЊЕГОВО ТЕЛО ПРОНАЂЕНО У ДЕЛОВИМА КОД СМЕДЕРЕВА?! Кренуо у Швајцарску, па га пресрели, убили и исекли!

Полиција у Смедереву је ухапсила Р. П. (43) и његову невенчану супругу С. П. (25), под сумњом да су убили, а потом исекли на комаде Милана Филиповића (52) из Куршумлије.

Велики СНЕЖНИ ТАЛАС само што није стигао! УПОЗОРЕЊЕ МЕТЕОРОЛОГА: Србија ће преко ноћи бити ЗАВЕЈАНА

Према незваничним сазнањима ухапшена жена је признала учествовање у злочину. Она је испричала да је Милан због ње дошао у Смедерево, али није признала убиство.

Према њеним тврдњама злочин је починио мушкарац са којим је била у вези.

ОДЛАЗИМО СВЕ ДА ПОБЕДИМО!ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРБСКА!

Прокупље Онлине 发布于 2019年1月9日周三

Како је испричала, он је Милана ударио лопатом, након чега је она напустила стан у којем је живела са убицом и није се појављивала наредна три дана и не зна шта се све догађало.

Милан је пре Нове године кренуо је ка Швајцарској и успут му се губи сваки траг.

Славимо светог Стефана: Ово је обичај који данас морате испоштовати како бисте правилно испратили Божић

Његов комби је пронађен у Пожаревцу, са кључевима у брави. Поред возила су била бачена лична документа па се одмах посумњало да му се нешто лоше догодило.

АМЕРИКА НА ИВИЦИ ВАНРЕДНОГ СТАЊА! Трамп не попушта: Биће зид на граници с Мексиком, ИЛИ НАС НЕЋЕ БИТИ!

Комби којим је Милан Филиповић пошао на пут пронађен је у Пожаревцу, са кључевима у брави, 27. децембра, документа су била бачена поред возила и већ тада се сумњало да га је успут неко напао и убио. Његова сестричина је на Фејсбуку написала да је пронађен мртав.

ИЗНЕНАДНИ ПОКРЕТ КФОР-а НА КОСОВУ: Оружане снаге се распоређују на северу покрајине! Војници спремни, без најаве заузимају положаје!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОЧЕЛА ЈЕ КИША, МОЖЕ БИТИ ДА ЈЕ ЛЕДЕНА, ЧУВАЈТЕ СЕ: Мислили сте да је готово? Од ДАНАС НОВА ТУРА СНЕГА у Србији! У недељу сунчано и 5 степени

(ВИДЕО) ШТА ТО ПУТИН ИМА НА РУЦИ? Детаљ на шаци руског председника изазвао ХАОС на друштвеним мрежама!

Ова породица обожава Србију: Ниш је за Нову годину имао посебне госте

СРБИЈУ КОЧЕ ФРАНЦУСКА И ХОЛАНДИЈА, НЕ ЖЕЛЕ НАС У ЕУ: Аустрија открива да за ПАРИЗ МИ НИСМО ДЕО ЕВРОПЕ!

УПОЗОРЕЊЕ! ЛЕДЕНА КИША ОКОВАЋЕ СРБИЈУ! Стиже ноћас и ево у којим деловима прво почиње да пада! ПУТЕВИ ЋЕ БИТИ КАО СТАКЛО, ПАЖЉИВО ВОЗИТЕ!

извор: Alo/Kurir

1 КОМЕНТАР

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here