НЕВИЂЕНЕ мере безбедности због Путинове посете, чак 250 СПЕЦИЈАЛАЦА га ПРАТИ У КОРАК

Улице којима ће 17. јануара у Београду пролазити руски председник биће затворене, шахтови заварени, на зградама ће бити српски и руски снајперисти.

Први човек Русије Владимир Путин, који ће се следећег четвртка састати у Београду са председником Србије Александром Вучићем долази са 250 руских безбедњака. Део њих већ је стигао у нашу земљу, док други део долази са њим.

МИЛО ХАПСИ АМФИЛОХИЈА?! Нападом на митрополита, наставља се антисрпски ДРЖАВНИ ТЕРОР У ЦРНОЈ ГОРИ!

Они га прате на свим путовањима, а у сарадњи руских агената и припадника српске полиције и служби безбедности, мере обезбеђења биће подигнуте на највиши ниво. То подразумева, како објашњавају безбедности стручњаци, да небо за све летове буде затворено уочи доласка председничког авиона Путина, ког ће по уласку у српски ваздушни простор пратити авиони српске војске до слетања на београдски аеродром.

Процењује се да ће бити ангажовано од 4.000 до 7.000 полицајаца, уз припаднике специјалних јединица МУП и Војске Србије, БИА, ВБА и ВОА.

(ВИДЕО) ДЕСПОТ – ОКЛОПНО ЧУДО ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Овај тајни пројекат је запањио цео регион

Улице којима буде пролазио руски председник биће затворене, шахтови заварени, на зградама ће бити руски и српски снајперисти, а грађанима који станују на тим трасама биће наређено да затворе прозоре и навуку завесе. Све безбедносно интересантне особе биће проверене, али и појачаће се и контрола кретања пешака, нарочито на прометним местима – железничкој и аутобуској станици, аеродрому и прилазима Београду, куда ће бити распоређени припадници Жандармерије у пуној опреми.

(ВИДЕО) РАТ ТАЧИЈА И ХАРАДИНАЈА ДОСТИГАО ВРХУНАЦ, СРБИЈА У НИКАД БОЉОЈ ПОЗИЦИЈИ: Раскол међу Албанцима због Космета!

Интернет комуникација Србије и иностранства биће оштрије надгледана.

Члан светске асоцијације шефова полиција Марко Ницовић објашњава да се уз те проверене методе обезбеђивања користе и софистициране мере заштите Владимира Путина, који је као један од највећих свестких лидера ходајућа мета број један.

ИЗВРШИТЕЉИ УСРЕД ЗИМЕ ИЗБАЦУЈУ НА УЛИЦУ ПОРОДИЦУ С ДЕЦОМ: Узели им кућу од 100.000 евра, ПА ЈЕ ПРОДАЛИ УПОЛА ЦЕНЕ рођаку са којим се суде?!

– Зато је Путин најзаштићенија мета број један у свету. Све се проверава. Људи из његовог обезбеђења су још пре неколико месеци били у тзв. извидници како би до детаља припремили план заштите. Са њим увек иде 250 специјалаца, стручњака за физичку заштиту, али и из области фармације, медицине, хемијског и електронског оружја… Они елиминишу претњу од тровања храном, пићем, клима-уређајима, додиром с предметима… Већ четири-пет пута су му спасли живот – прича Ницовић.

ПУТИН СТИЖЕ, РУСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ БЛИНДИРАЈУ БЕОГРАД! Објављен пут којим ће се председник Русије кретати, претресају се све сумњиве особе, а ево шта ће се десити са ИНТЕРНЕТОМ НА ДАН ПОСЕТЕ!

Додаје да се обезбеђење врши у сарадњи са домаћим службама.

– С тим да руска школа негује правило да се не можеш ослонити ни на једну службу, сем на своју, без обзира на то да ли је реч о посетама пријатељским државама.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) “Србија позива на инвазију” ХАРАДИНАЈ ЗАКУКАО! Уплашила га песма СРПСКИХ СПЕЦИЈАЛАЦА о КиМ

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here