(ФОТО) Слетао аутобус у Балиновцу код Прокупља, нема повређених

16:05 – Акција успешно спроведена аутобус извучен из снега.

Председник месне заједнице Баце код Прокупља "дигао на ноге" Град и медије … Али истина је нешто друго…

Прокупље Онлине 发布于 2019年1月11日周五

Аутобус Ниш-експреса слетао је данас са пута код прокупачког села Балиновац, а како незванично сазнајемо, нико од путника није повређен. Незгода се догодила због снежних наноса на путу.

Како кажу представници Града Прокупља, који су одмах реаговали, послали машину за чишћење снега и изашли на лице места, овај пут је очишћен, али ветар, који је данас дувао, направио је наносе снега.

-Одмах смо изашли на терен, и послали машину за чишћење снега. Пут је био чист, али ветар је нанео снег. На срећу, нико није повређен, каже помоћник градоначелника Прокупља Владица Младеновић, који је са чланом Градског већа за инфраструктуру Жарком Копривицом на лицу места…

(ProkupljeOnline.com)

СРАМОТА! Овај аутобус блокирао саобраћај 2 дана!!!

Прокупље Онлине 发布于 2019年1月11日周五

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) Руководство Града Прокупља обишло околна села: Ситуација под контролом, сви путеви проходни!

(ВИДЕО/ФОТО) Аутобус у Џигољу код Прокупља заглављен у снегу два дана, а онда извучен за десетак минута, узрок незгоде: летње гуме?

(ФОТО) ШТА ЈЕ ИСТИНА: Да ли је заиста село БАЦЕ КОД ПРОКУПЉА ЗАТРПАНО СНЕГОМ и да ли нико не чисти?

Бојан Пећаранин из Куршумлије нови тренер ОФК Топличанин

11 КОМЕНТАРА

  1. Свака част на брзој акцији локалне самоуправе. Решили су проблем експресном брзином, тако треба!!!

  2. Bruka i sramota za ovaj be nis ekspres pa dokle vise da ljudi stradaju zbog nji sreca pa sada niko nije povredjen ali dokle vise. Zasto je opstina duzna da se cima i pomaze nerazumnim auto prevoznicima sa letnjim gumama i pijanim vozacima aman vise. Jer treba da se ponovi situaciji iz Donje Medjurovo

  3. Svaka cast na brzoj akciji tako treba, sramota za vozaca. Pre neki dan je usred malog proklizavanja u selu Dzigolj ostavio na sred puta vozilo i otisao sramota, i tu je morala opstina da intervenise i ukloni problem.

  4. Vremenski uslovi su takvi da i pored ciscenja koje je ove godine zaista dobro, vozaci moraju da obrate maksimalnu paznju. Nis ekspres sa dotrajalim autobusima i celavim gumama bi morao da se vise pozabavi ispravnoscu vozila, jer ne vozi stoku, nego ljude.

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име