Шест година силовао и злостављао девојчицу (11), а добио САМО НАНОГИЦУ: Срамна пресуда за СИЛОВАТЕЉА ИЗ НИША

Шест година бруталног иживљавања над малолетном девојчицом, чији је Мирко М. био хранитељ све то време и за чију негу је добијао новац од државе, правно је добило сраман епилог.

Тужилаштво отвара истрагу против Мирољуба Петровића због НАДРИЛЕКАРСТВА

ХАПШЕЊЕ!

Прокупље Онлине 发布于 2019年1月25日周五

Срце ради брже, нокти нам пуцају, зглобови се коче, вируси нас урнишу: Због хладноће се распадамо, али буквално!

Мирко М. који је шест година сексуално злостављао штићеницу М. В. (17) из Шида, уместо казном затвора, осуђен је на годину дана кућног затвора.

Шест година бруталног иживљавања над малолетном девојчицом, чији је Мирко М. био хранитељ све то време и за чију негу је добијао новац од државе, правно је добило сраман епилог – уместо затвора од једне до десет година, хранитељ малолетнице добио је умањену казну. Наиме, након што је признао да је злостављао девојчицу која је код њега живела јер није имала други избор након што ју је, када је имала 11 година, Центар за социјални рад доделио Мирку М. на чување, тужилаштво у Шиду склопило је са овим човеком споразум о признању кривице.

Договором са тужилаштвом, а што је касније потврдио и суд у Шиду, хранитељ из пакла осуђен је на годину дана кућног затвора. Ова вест згрозила је јавност, али и указала на то да најављене оштрије казне и измене и допуне Кривичног закона морају што пре да се десе.

Штаб за ванредне ситуације у Нишу донео одлуку: Почела евакуација села Јасеновик

Игор Јурић, оснивач Фондације „Тијана Јурић“, указао је да је казна коју је добио овај хранитељ недопустива.

– Он се нагодио са судом и добио годину дана кућног затвора. То је за мене недопустиво и мислим да је за сваку осуду – указује Јурић. Према његовим речима, оваква пресуда омогућава човеку који је шест година злостављао девојчицу да живи живот сасвим нормално.

– Он је ван контроле, он може да користи интернет, контактира с децом преко друштвених мрежа. Тај човек је сам признао кривицу, а суд је утврдио да је он злостављао дете. Упркос свему томе, он добија могућност да буде на слободи. Ово све показатељ је тога зашто је неопходно да се пооштре кривичне санкције – указује Јурић.

Према његовим речима, то што је Мирко М. шест година злостављао дете које је остало без родитеља намеће још једно питање – контролу хранитеља. Девојчица је од своје 11. године била код тог човека. Он је наводно на разне начине злостављао то дете. Самим тим поставља се питање коме дајемо нашу децу на бригу – пита се Јурић.

СНЕГ ДО МАРТА НЕ ПРЕСТАЈЕ, А У СУБОТУ ЋЕ НАС ПОТПУНО ЗАТРПАТИ! Ово је детаљна прогноза за остатак ЗИМЕ!

Igor Jurić 发布于 2019年1月18日周五

“Прво да обришем ципеле пре затвора! Морам да запалим”: Никад откривени детаљи ПОСЛЕДЊЕГ ЛЕТА СЛОБЕ!

Према Закону о кривичном поступку, Мирку М. претила је казна до 10 година затвора јер, како стоји у ЗКП: „наставник, васпитач, старалац, усвојилац, родитељ, очух, маћеха или друго лице које злоупотребом свог положаја или овлашћења изврши обљубу или са њом изједначен чин са малолетником који му је поверен ради учења, васпитавања, старања или неге казниће се затвором од једне до десет година“. Међутим, у овом случају злостављач је чак и награђен ношењем наногице.

Трауме несрећне девојчице почеле су чим је дошла у ову хранитељску породицу и Мирко М. почео је да је сексуално узнемирава са непуних 11 година.

– Тражио је од М. В. да га додирује по телу, причајући јој како ће се тако још више зближити и постати као прави отац и ћерка и како ће је још више волети уколико буде послушна и буде радила све што јој он нареди – рекао је извор из истраге.

Временом се малтретирање настављало све више, а М. М. је од девојчице тражио да постану све „блискији“.

– Тражио је да га девојчица орално задовољава и говорио јој да ће јој он, уколико буде добро „одрадила посао“, узвратити на исти начин. Додиривао ју је рукама и полним органом по међуножју, а у неколико наврата присилио на сексуални однос – додаје саговорник.

Како је испричала радницима Центра за социјални рад, девојчица је све време ћутала из страха за своју будућност и живот у неизвесности, без дома и породице.

(ФОТО) Учесници протеста у Прокупљу УНИШТИЛИ СПОМЕНИК У ЦЕНТРУ ГРАДА!

НЕ ПРЕСТАЈЕ…

Прокупље Онлине 发布于 2019年1月25日周五

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШИПТАРИ ТОТАЛНО ПРОЛУПАЛИ! Увели смо таксе јер су нас Срби тровали храном!

Ситуација на КиМ слути на зло: Монтгомери упозорава да су се Албанци ОТРГЛИ СВАКОЈ КОНТРОЛИ

Тешке оптужбе: Брат ми је преминуо јер смо слепо веровали Мирољубу Петровићу

РУСИЈА НАЈОШТРИЈЕ УПОЗОРИЛА АМЕРИКУ: Да вам не падне на памет ВОЈНО МЕШАЊЕ у Венецуели! Настаће КАТАСТРОФА!

ЦРНОГОРСКОГ ДИВА ОД 2 МЕТРА СУ СЕ СВИ ПЛАШИЛИ КАО САМОГ ЂАВОЛА: Аркан је само једном виђен како плаче, на сахрани овог човека!

(ФОТО) ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ! Пао дилер са 10 кила марихуане и гомилом оружја и муниције!

(ФОТО) ПРЕВРНУО СЕ АУТОБУС КОД ЛАЗАРЕВЦА, ИМА ПОВРЕЂЕНИХ! Возач изгубио контролу због снега на путу!

СНЕГ ОКОВАО СРБИЈУ, АЛИ НАЈГОРЕ ТЕК ПРЕДСТОЈИ! Падавине ће трајати и наредних дана, очекује нас преко пола метра снега!

Руска новинарка “одлепила” на ову ствар код Вучића: Похвалила га на Твитеру!

ЕВАКУИШУ ЦЕЛО СЕЛО! Хаос на прузи Ниш-Зајечар! Преврнуте цистерне изазвале панику!

(ВИДЕО) МАЈКА МУ ЈЕ ПОГИНУЛА, а њему се лекари боре за живот: Ово је познати нишки репер који је страдао у пожару

извор: Srbija Danas/Blic

фото: Profimedia/ilustracija

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here