Локални МОЋНИЦИ И ЊИХОВИ СИНОВИ оргијали са девојчицом (15)! БИЛО ИХ И 10 ОДЈЕДНОМ! Невиђена се*с-афера у Србији

Двојица младића из Петровца на Млави експресно су осуђена, а предмет закључен, како би се заташкала секс-афера у којој су учествовала деца општинских функционера и полицајаца.

Нови инцидент на прузи Ниш-Зајечар, реприза истог сценарија: Исклизнуло 5 вагона цистерни са амонијаком!

Прокупље Онлине 发布于 2019年2月14日周四

ПРОДУЖЕН РАСПУСТ ЗБОГ ГРИПА, још 7 дана одмора за ђаке у Србији!

За разлику од синова, очеви су плаћали девојчици од 15 година да имају односе с њима и њиховим колегама и пословним партнерима. Истина о овом случају испливала је на видело тек ових дана кад су сви актери ове секс-афере сада пунолетни грађани Србије.

Полиција је почетком прошле године поднела кривичне пријаве против двојице тада малолетника Н. Б. (17) и Н. М. (17) из Петровца на Млави због сумње да су уцењивањем с њеним порно-снимком с бившим дечком присилили тада малолетну М. С. (15) на сексуалне односе са њима. Они су осумњичени да су девојчици претили да ће на друштвеним мрежама објавити снимак њеног интимног односа са бившим момком уколико не спава и са њима.

Девојка је наводно, када је имала 15 година, пристала да сними интимну сцену са својим тадашњим момком. Али, када је раскинула са дечком, видео-клип је дошао у руке Н. Б. и Н. М. који су почели да је уцењују да ће на друштвеним мрежама како ће објавити тај снимак.

– Девојчица је првобитно испричала полицајцима да је пристала на сексуални однос са двојицом младића плашећи се да ће заиста објавити снимак. Међутим, младићи, по њеној изјави, натерали су је да има односе и са њиховим другарима. Испричала је и да су та два младића организовала и оргије са њом које су и снимали и у којима је било најмање десеторица учесника – каже извор из локалне полиције.

Углавном се све дешавало на путу за локално село Добрње одакле је била М. С. Девојчица је до детаља испричала полицијским службеницима кроз какву је тортуру наводно пролазила. Одмах након тога, полиција је привела Н. М. и Н. Б. и поднела кривичну пријаву због подвођења и силовања.

НЕВЕРОВАТНЕ ВЕСТИ ЗА ХРАБРУ ДЕУ! Лекари рекли КАДА ће напустити интензивну негу, а ОВО ће морати да ради сваки дан пуне две године

фото: Instagram/printscreen

Хорор у Зрењанину: Отац монструм силовао ћерку (14), полиција га ухапсила

А онда дешава се невероватан обрт.

Кад су полиција и тужилаштво у преткривичном поступку утврдили да је поменута девојка добровољно ступала у сексуалне односе са њеним вршњацима, али и њиховим очевима који су локални моћници, полицајци и општински функционери увидели су да ће се открити велика секс-афера и да је боље да се истрага фокусира на само двојицу поменутих младића.

– Не памти се да је за један случај узето чак 117 изјава учесника и сведока секс-оргија. Дошло се и до имена деце и њихових очева угледних бизнисмена и локалних општинара који су имали односе са М. С. Сведоци су доносили преписке с мобилних телефона, експлицитне фотографије, на којима су се виделе оргије, вештачени су телефони – кажу у локалној полицији.

Њихова одбрана је била бестидна.

– Многи од нас су присуствовали тим оргијама. Сама је пристајала, нисмо чак ни морали да је плаћамо. Не знам да ли је било баш десеторица, али једно вече је нас седморо било с њом, тројица у исто време – наводили су у својим изјавама у истрази сведоци и учесници оргија с девојчицом.

ПУТИН ЋЕ УНИШТИТИ НАТО! Страх се ШИРИ Пентагоном, БЛИЖИ ИМ СЕ КРАЈ

Када су увидели да је ђаво однео шалу, истрага се фокусирала само на поменуту двојицу младића.

– Та двојица младића су колатерална штета. Полиција и тужилаштво нису хтели да се више удубе и до краје реше цео случај, односно да се бави малолетничком проституцијом у коју су били уплетени локални шерифи и њихови синови. Није ни одржан главни претрес, а двојица најлепших момака, као их је у истрази називала оштећена девојчица, испаштали су због свих осталих – каже извор из истраге.

Адвокат Урош Цветојевић из Петровца на Млави, који је бранио једног од двојице младића који је је девојка оптужила за уцењивање порно-снимцима да би имали секс са њом, каже да до главног претреса није ни дошло, јер је постигнута нагодба да се окривљенима, тада малолетницима, додели мера појачаног родитељског наџора.

Бригу о девојчици, која има и румунске крви, преузео је пожаревачки Центар за социјални рад. У међувремену, М. С. наставила је да се бави најстаријим занатом на свету. Заведена је у полицијској евиденцији.

(ВИДЕО) СПЕКТАКУЛАРНА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ! Двојица дилера крили у “мазди” КИЛО КОКАИНА!

Овај случај доспео и до Сектора унутрашње контроле МУП Србије и Републичког јавног тужилаштва јер њихове колеге на локалу до краја нису правилно утврдили чињенично стање јер су свесно ослободили одговорности све остале актере ове афере.

Како ће се и да ли ће се разрешити цео случај остаје на овим независним институцијама.

Грип хара Србијом!

Прокупље Онлине 发布于 2019年2月14日周四

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШАХ-МАТ! ПОРОШЕНКО ЋЕ ПОЛУДЕТИ! Путин шаље руске посматраче на изборе у Украјини! МОСКВА ЋЕ СПРЕЧИТИ КРАЂУ?!

(ВИДЕО) ПОЉАЦИ: САХРАНИЛИ СМО РУСЕ НА БАЛТИКУ! МОСКВА: САМО ЛУД ЧОВЕК МОЖЕ ДА РАТУЈЕ СА НАМА!

ДЕА САЗНАЛА ДА ЈОЈ ЈЕ РУКА БИЛА ОТКИНУТА! Њена реакција се ПРЕПРИЧАВА болницом, а чека је ТЕШКА ОПЕРАЦИЈА

Мајка пала у дворишту и ЗАПОМАГАЛА, оца чувају да не науди себи… Потресне сцене у кући дечака (12) који се убио

Кухиња лесковачке болнице “скривала” кокаин: Ухапшен главни кувар!

НАДАМ СЕ ДА ЋЕ ДЕТЕ КОЈЕ ЋЕ МАМА РОДИТИ БИТИ БОЉЕ НЕГО ЈА: Никола (12) оставио опроштајно писмо родитељима које слама срца! ТУГА ДО НЕБА!

“Да се ја кајем за ваше злочине? Зар вам личим на Тадића!?” Капетан Драган послао СУРОВО ПИСМО Хрватима

ПРИШТИНА ПРОТИВ ЕУ! ХАРАДИНАЈ НАПАО МОГЕРИНИ И НАЗВАО ЈЕ НЕПРИЈАТЕЉЕМ: Она је АГРЕСОР!

извор: Srbija Danas/Telegraf

фото: Instagram/printscreen

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име