Немци заташкавају Шабанову смрт: Обдукција тела краља народне музике није дала одговор на многа питања!

Истрага ће морати да се настави јер је налаз који је обављен у болници у Билефелду у супротности са опсервацијама које су уследиле након саобраћајне несреће.

(ВИДЕО) ВОЈНА ВЕЛЕСИЛА! СРПСКЕ “ОРЛОВЕ” МОДЕРНИЗУЈУ СТРАНЦИ, ЕРБАС УЗИМА НАШЕ МИТРАЉЕЗЕ!

Речи које кидају душу…

Прокупље Онлине 发布于 2019年2月23日周六

Први резултати обдукције трагично преминулог краља народне музике Шабана Шаулића, у које је Српски телеграф имао увид, показују да је певач преминуо од последица повреде изазване саобраћајном несрећом. Како пише у налазу који је обављен у болници у Билефелду, нема назнака да је Шабан преминуо због повреда или других околности које нису у вези са саобраћајном несрећом. Међутим, обдукција није одговорила на многа спорна питања, због чега ће истрага морати да се настави.

СРБИЈА СЕ ОДУЖУЈЕ ХЕРОЈИМА! Борци са Кошара ДОБИЈАЈУ СПОМЕНИК у Београду

– Обдукциони налаз није у супротности са повредама које су настале у саобраћајној несрећи. Такође, нема никаквих назнака да 67-годишњак није имао сигурносни појас – гласе наводи из саопштења полиције.

Ипак, како за наш лист открива добро обавештени извор, тужилаштво ће наставити да испитује да ли је било пропуста у току хоспитализације Шаулића у болници.

НОВИ ДЕТАЉИ КРВАВОГ ОБРАЧУНА У АМСС: Ђурђев убио Бутулију, па бежао по спрату савеза, када је схватио да нема излаза, СЕО ЈЕ У ФОТЕЉУ И ПУЦАО СЕБИ У ГЛАВУ!

– Обдукција није урађена независно и тужилаштво то мора имати на уму. Зато мора детаљно да провери да ли су испоштоване све процедуре приликом хоспитализације Шаулића. Будући да је певач након удеса био покретан и није имао тежих повреда, тужилаштво основано сумња да је дошло до огромног пропуста након што је Шаулић допремљен у болницу. Налази су у супротности са тврдњама да Шабан није задобио теже повреде, што отвара сумњу да неко покушава да заташка пропусте. У Билефелду се не памти оваква саобраћајна несрећа и у великом је интересу и полиције и тужилаштва да случај буде испитан до краја и да нико не буде заштићен – открива за наш лист добро обавештени извор и истиче да постоји могућност да лекари који су бринули о Шаулићу пре смрти у најмању руку изгубе лиценцу.

ЕУ у потрази за радницима: Тражи се ПРЕКО ТРИ МИЛИОНА РАДНИКА и то ОВИХ СТРУКА!

– У Немачкој влада велики притисак медија и јавности да се открије под којим околностима је човек без тежих повреда након неколико сати издахнуо и све указује на то да ће неко морати озбиљно да одговара – истиче наш саговорник и открива да полиција проверава и где су нестале личне ствари Шабана и његовог возача Мирсада Керића, између осталог и свота од 15.000 евра које је певач зарадио на последњем наступу у животу.

– Много је неразјашњених околности у читавом случају. Породицама још нису враћене ствари преминулих и неке од њих су нестале. Такође, сумња се да је неко од медицинских радника украо и 15.000 евра из Шабанове торбе јер од пара нема ни трага – закључио је извор.

НАЈБОЉИ СУДИЈА ДОНЕО ТЕШКУ ОДЛУКУ! Мажић напушта СРПСКИ ФУДБАЛ!

Подсећамо, и министар спољних послова Ивица Дачић, који је био велики Шаулићев пријатељ, пре неколико дана је истакао да је у овом тренутку најважније испитати све детаље певачеве смрти.

– После несреће је био лоше, али свестан, без трагова повреда. Пошто се жалио да га нешто гуши, лекари су му дали нека средства за успављивање. Када су га хеликоптером превезли у болницу, отворили су га и схватили да је дошло до компликација услед пуцања трбушне аорте. Урадили су му реанимацију, међутим, није било спаса. Тужилац жели да се до краја утврди шта се десило да не би било различитих прича – појаснио је Дачић.

Тачи изнео озбиљне претње!

Прокупље Онлине 发布于 2019年2月23日周六

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРЖАО СЕ ЗА СТОМАК: Шабан био СВЕСТАН док је умирао – огласио се доктор који га је спашавао

Вечерас НАГЛО ЗАХЛАЂЕЊЕ, ветар и снег: Ево КАДА се очекује ПРЕСТАНАК ПАДАВИНА и ПОРАСТ ТЕМПЕРАТУРЕ

ЖЕСТОКА ПРОМЕНА ВРЕМЕНА: У петак увече нагло захлађење, ветар и снег

НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ НА РТС-У! У Јутарњем програму блуровали мајицу јер се на њој налази СРПСКА СВЕТИЊА!

Скот: Србија је на погрешној страни историје

Поповић: Драго ми је што је Дачић за само 24 сата променио мишљење

(ВИДЕО) Жестока реакција Милице Заветнице поводом срамног акта РТС-a

СРБИЈА ИДЕ У ЕВРОАЗИЈСКУ УНИЈУ?! Амабасадор Русије Александар Чепурин пренео ЛЕПЕ ВЕСТИ ИЗ МОСКВЕ!

Албанци упали у ЦЕНТРАЛНУ СРБИЈУ! Заплењен српски камион, ОДВЕЗЛИ ГА У ЈУЖНИ ДЕО МИТРОВИЦЕ! Реаговала ВОЈСКА СРБИЈЕ

УЖИВАЈТЕ ДОК МОЖЕТЕ: Фебруарском пролећу долази крај, ево када нам долази нови ХЛАДНИ ТАЛАС!

ЗАВЕТНИЦИ ПРОТИВ РАЗГРАНИЧЕЊА! Милица Ђурђевић – Ко вам је дао право да делите оно што је наше?!

извор: Republika

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име