(ФОТО) ГОДИНАМА СЕ ЗНАЛО ДА ТРАЖИ МИТО: Ово је лекар који је уцењивао пацијенткиње да би их порађао са епидуралом!

Анестезиолог нишке Клинике за гинекологију осуђен је правоснажно на затворску казну у трајању од 2 године и 4 месеца, као и новчану у износу од 400 хиљада динара, након што је ухапшен због примања и тражења мита да би дао епидурал пацијенткињама.

БЕЗ ФАСАДЕ И СКРОМНОГ ИЗГЛЕДА Ово је кућа Шабановог ванбрачног сина! Сузе ће вам кренути на очи када видите ОВАЈ ПРИЗОР!

Др Владан Станковић, лекар који је још 2013. године ухапшен због сумње на корупцију под претпоставком да је узимао вредне поклоне и по 300 евра од 20ак пацијенткиња да би им дао тражену анестезију, након дугог судског поступка добио је коначну пресуду. Директор Клиничког центра Ниш, Зоран Радовановић, каже да ће и испоштовати правило које налаже да се запосленом да отказ по сили закона ако је осуђен на више од 6 месеци затворске казне, али након што им суд пресуду достави.

(ВИДЕО) ПАНИКА У ВАШИНГТОНУ! РУСИ ОБЈАВИЛИ МОГУЋЕ МЕТЕ У АМЕРИЦИ: У случају напада, ово су циљеви ПУТИНОВЕ ХИПЕРЗВУЧНЕ РАКЕТЕ ЦИРКОН!

Оптужени лекар запослен је као специјалиста, анестизиолог и реаниматолог Центра за анестезију КЦ у Нишу, а осим тога је и представник Нишавске окружне организације и Основне организације Синдиката лекара и фармацеута Србије.

Говорећи на конференцији за медије на тему “Куда иде српско здравство” Владан је изјавио следеће:

НОВО ПРАВИЛО ЗА ВОЗАЧЕ: Сви аутомобили ће имати граничник брзине и више нећете моћи да возите брже од 130 км/х

– Ако ме добро видите, видите просечног лекара просечних година у Србији, значи човек који има 55 година, који треба лагано да се спрема за пензију, у обраћању пред протест Синдиката пре две године.

За Станковића је поновљено више пута да је због корупције кривично гоњен, а пријавило га је 20 пацијенткиња руководству центра и полицији за отворено тражење новца да би их порађао под епидуралном анестезијом.

ПОЧИЊЕ ДРУГО ПОЛУГОДИШТЕ: Ђаци поново у школским клупама, а ОВАКО ЋЕ СЕ НАДОКНАДИТИ ЧАСОВИ!

НЕКА ГОРДАНА КАЖЕ ЗАШТО ЈЕ ШАБАН ИШАО ПРЕКО ДИСЕЛДОРФА! Проговорио Шаулићев менаџер ког су оптужили за певачеву трагедију!

Поред тога што прима плату у Клиничком центру Ниша, он исто тако прима и хонорар по уговору о делу, као члан Синдиката лекара и фармацеута Србије, о чему сведоче и јавни документи. На приложеном се може закључити да он само као члан Синдиката годишње прима готово 300 хиљада динара. Дакле, зарађује као анестизиолог, председник Синдиката и представник Нишавског округа.

“Даље руке од Косова, оно је у саставу Србије!” Из Москве Албанцима стигла ОПОМЕНА! ПУТИН ОДБРУСИО РАМИ!

И наравно, до сада је зарађивао и на пацијенткињама. Прилично велика лова, за просечног лекара просечних година.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

“НИЈЕ ВИРУС ЈАЧИ, ПРОБЛЕМ ЈЕ У НАМА” Наш инфектолог о томе зашто нас је грип ове године ПОКОСИО КАО НИКАД ПРЕ!

ОВОЈ ЗИМИ НЕМА КРАЈА! Данас се поново смрзавамо, а временска прогноза за МАРТ баца у депресију!

ШАБАНОВ ВАНБРАЧНИ СИН ТЕШКО БОЛЕСТАН, МОРА ДА СЕ ВРАТИ У БОЛНИЦУ! Ево на који начин прикупља новац за лечење!

КОБНА ИГРА СУДБИНЕ! ШАБАН ПОГИНУО ГРЕШКОМ МЕНАЏЕРА? Породица краља фолка огорчена, Дервишевић није послао возача по Шаулића!

ОБРТ – ЈА САМ ВОЗИО ШАБАНА После менаџера јавио се СВЕДОК који зна шта се десило ПРЕ ТЕШКЕ НЕСРЕЋЕ

(ФОТО) Уживо у студију Милица Заветница почела да се откопчава и поручила без ,,блуровања“: Нема предаје!

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име