ТАТИЦЕ НАШ, КАЖУ ДА СИ ОТИШАО НА ПУТ, ЧЕКАМО ТЕ… Деца се потресним речима опраштају од убијеног Бутулије! ЧАК 84 ЧИТУЉЕ УБИЈЕНОМ ПРЕДСЕДНИКУ АМСС

Данашње новине пуне су читуља и последњих поздрава убијеном председнику АМСС Мирку Бутулији. Чак 84 читуље објављене су у два дневна листа, у којима су се опраштали најбилижи, деца, супруга, мајка, а потом и пословни партнери и пријатељи.

(ФОТО) ГОДИНАМА СЕ ЗНАЛО ДА ТРАЖИ МИТО: Ово је лекар који је уцењивао пацијенткиње да би их порађао са епидуралом!

РАСПИСАНА ПОТЕРНИЦА!

Прокупље Онлине 发布于 2019年2月25日周一

“Татице наш, кажу да си отишао на пут. Чекаћемо те да нам донесеш бомбоне, хаљине и патике. И бићемо добри, бићеш поносан на нас. Најбољи ђаци, студенти, људи. Какав си и ти био. Фали нам твој загрљај, твоја нежност, твоје разумевање. Та празнина биће довека”, стоји у емотивном опроштају деце.

Сличну читуљу објавила је и супруга Маријана, која му је обећала да ће чувати њихову децу.

БЕЗ ФАСАДЕ И СКРОМНОГ ИЗГЛЕДА Ово је кућа Шабановог ванбрачног сина! Сузе ће вам кренути на очи када видите ОВАЈ ПРИЗОР!

“Најдражи мој, љубави исконска, снаго моја, ослонцу мој, лаве, питома и нежна душо, брижни оче, мужу, наша љубав је увек била јака и биће још јача. Чуваћу ове наше пилиће од свих зала и причаћу им каква си ти људина био, чврст, јак, а за нас нежан, осећајан, пун љубави. Још да их ојачам и ето ме стижем код тебе да ме загрлиш и кажеш да ће све бити добро. Волим те и волећу те до последњег даха свог живота”, написала је неутешна супруга Маријана.

(ВИДЕО) ПАНИКА У ВАШИНГТОНУ! РУСИ ОБЈАВИЛИ МОГУЋЕ МЕТЕ У АМЕРИЦИ: У случају напада, ово су циљеви ПУТИНОВЕ ХИПЕРЗВУЧНЕ РАКЕТЕ ЦИРКОН!

НОВО ПРАВИЛО ЗА ВОЗАЧЕ: Сви аутомобили ће имати граничник брзине и више нећете моћи да возите брже од 130 км/х

Од убијеног председника АМСС потресним речима опростила се и његова мајка.

“Мили сине, срећо моја, радости моја, што сам те имала, родила, и одгојила у честитог човека, брижног и преданог сина, који си читавог себе предао бризи и пажњи својих родитеља, своје супруге, своје деце. Туго моја бескрајна, што сам те изгубила, па мученички пострада од сатанске руке”, написала је она.

ПОЧИЊЕ ДРУГО ПОЛУГОДИШТЕ: Ђаци поново у школским клупама, а ОВАКО ЋЕ СЕ НАДОКНАДИТИ ЧАСОВИ!

Комеморација Бутулији биће одржана у Скупштини града Београда у уторак 26. фебруара у 11 часова, док ће испраћај на Новом гробљу бити у 13.30. Сахрана ће бити одржана дан касније, у среду 27. фебруара у Требињу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕКА ГОРДАНА КАЖЕ ЗАШТО ЈЕ ШАБАН ИШАО ПРЕКО ДИСЕЛДОРФА! Проговорио Шаулићев менаџер ког су оптужили за певачеву трагедију!

“Даље руке од Косова, оно је у саставу Србије!” Из Москве Албанцима стигла ОПОМЕНА! ПУТИН ОДБРУСИО РАМИ!

“НИЈЕ ВИРУС ЈАЧИ, ПРОБЛЕМ ЈЕ У НАМА” Наш инфектолог о томе зашто нас је грип ове године ПОКОСИО КАО НИКАД ПРЕ!

ОВОЈ ЗИМИ НЕМА КРАЈА! Данас се поново смрзавамо, а временска прогноза за МАРТ баца у депресију!

ШАБАНОВ ВАНБРАЧНИ СИН ТЕШКО БОЛЕСТАН, МОРА ДА СЕ ВРАТИ У БОЛНИЦУ! Ево на који начин прикупља новац за лечење!

КОБНА ИГРА СУДБИНЕ! ШАБАН ПОГИНУО ГРЕШКОМ МЕНАЏЕРА? Породица краља фолка огорчена, Дервишевић није послао возача по Шаулића!

ОБРТ – ЈА САМ ВОЗИО ШАБАНА После менаџера јавио се СВЕДОК који зна шта се десило ПРЕ ТЕШКЕ НЕСРЕЋЕ

(ФОТО) Уживо у студију Милица Заветница почела да се откопчава и поручила без ,,блуровања“: Нема предаје!

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име