ПРВИ СЛУЧАЈ ВАМПИРИЗМА ЗБИО СЕ У СРБИЈИ! Петар Благојевић усмрћивао је болесне људе! Кад су мртвацу заболи колац свежа и црвена крв потекла му је на уши и на нос!

Бечки Винер дијаријум и немачки Фосише цајтунг објавили су 1725. године као велику сензацију да је у селу надомак Великог Градишта прободен покојник који је терорисао мештане.

ЛИЛЕ СУ МУ СУЗЕ ДОК СУ ГА ИСКЉУЧИВАЛИ СА АПАРАТА: Удовица музичара који је погинуо са Шабаном открила детаље од којих се ЛЕДИ КРВ! Музика је Мирси била све, а убила га је клавијатура

Први документовани и званично – од власти и лекара – потврђен случај вампиризма десио се у Србији 1725. године.

(ВИДЕО) РУСИЈА ОЈАЧАВА ОДБРАНУ ОКО КАЛИЊИНГРАДА! Још С-400 система стигло као појачање приотивваздушној одбрани!

Бечки Винер дијаријум и немачки Фосише цајтунг у лето те године штампали су, као велику сензацију, извештај аустријског администратора са седиштем у Великом Градишту надређенима у Бечу. Десет недеља раније умро је у тамошњем селу Кисиљеву неки Петар Благојевић, и закопан… Али је после извесног времена, у осам дана, умрло је девет мештана, које младих, које старих, од болести чије трајање није било дуже од 24 сата.

Израсли нови нокти

Сви одреда изјављивали су на самртној постељи да им је, док су спавали, долазио Благојевић, наслањао се на њих и давио их. У Кисиљеву настане страх и мештани реше да отворе гроб. За дозволу су се обратили аустријском представнику власти, неком Фромбалду. Заједно са сеоским попом, присуствовао је ископавању, а после је у Беч јавио:

Ти си брука за Брус, у минићу долазиш на посао: Марију Јуткини следбеници дочекали на крв и нож

АЛЕКСАНДАР ВУЛИН: Добровољно сам се пријавио за војну обуку

– Прво, нисмо осетили ни најмање задах од овог тела, нити из његовог гроба, нити онај општи мртвачки мирис. Тело, сем носа, који је био мало спљоштен, остало је потпуно свеже. Коса, брада и нокти, место већ опалих, израсли су нови. Место старе коже, која је постала светлобела, појављује се нова свежа кожа. Лице, ноге и руке и цело тело тако су сачувани да нису могли бољи бити ни за живота. У његовим устима приметио сам са највећим изненађењем мало свеже крви, коју је, према општем казивању и мишљењу, исисао из оних које је уморио… Пошто смо ја и поп све ово видели, народ је у највећој хитњи заоштрио један колац и њиме пробио мртваца посред срца. При овом бодењу појавила се сасвим свежа и црвена крв која је потекла и на уши и на нос. После су, по обичају за овакве случајеве, спалили тело и претворили га у пепео.

Окупљање секташа

Из времена описаних у Фробмладовом извештају, наравно, нема никаквих остатака, али постоји на једном крају гробља омања ледина, упадљиво празна. У Кисиљеву кажу да ту од давнина нико није хтео да сахрањује своје ближње јер је баш на том месту био сахрањен вампир Петар Благојевић.

Полицајци спасили дете од пожара: Мушкарац запалио гардеробу своје супруге

У самом селу о вампиру се не говори много. Компјутерска игрица заснована на причи о Петру Благојевићу „Vampire Legends: The True Story of Kisilova“ је 2013. на светској топ-листи заузела четврто место, па су у Кисиљево долазили и новинари Ал Џазире и ЦНН…

Од тог доба, према анализи безбедносне ситуације, коју смо, незванично, имали на располагању, забележена су 23 инцидента која су „имала обележја секташких обреда тзв. црних миса на вампировом гробу, а у којима је учествовало од пет до 13 људи. У 15 случајева починиоци нису затечени на месту инцидента, а у осам су приведени. Међу њима је било и малолетника, али и пунолетних држављана Енглеске, Луксембурга и Холандије“…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) РАСПАДА СЕ ЦРНА ГОРА!? Албанци ТОТАЛНО ПОТУКЛИ Мила, остварује се ВЕЛИКА АЛБАНИЈА

Уколико не уклоните графите са зграда, станари плаћају КАЗНУ 50.000, цртачи 10.000 динара, А ОВО ЈЕ РЕШЕЊЕ

ОТКРИВЕН УБИЦА адвоката Огњановића: Могући починилац се после злочина и сам нашао на мети професионалних убица

ТРАГЕДИЈА У НЕГОТИНУ: Мушкарац палио лишће, па настрадао у пожару!

ХАРАДИНАЈ ПРИПРЕМИО 3 КРВАВА СЦЕНАРИЈА! Могући напад на север Косова, РЕАГОВАО ВУЧИЋ

ОВО ЈЕ ИСТОРИЈА! Србија је поносна: Моћна Ивана Шпановић везала и треће ЕВРОПСКО ЗЛАТО!

(ФОТО) СРБИ СА КОСОВА ЗАТЕКЛИ СТРАВИЧАН ПРИЗОР НА ГРОБОВИМА НАЈМИЛИЈИХ! Шиптари поломили споменике наше браће и сестара на Задушнице!

СТРАШНА НЕСРЕЋА КОД СУРДУЛИЦЕ! Мушкарац се удавио у базену за наводњавање!

ПОСЛЕДЊЕ ИНФОРМАЦИЈЕ о увођењу ВОЈНОГ РОКА: Ево како ће изгледати СЛУЖБА ОТАЏБИНИ

“Бушио ми је НОГЕ БУРГИЈОМ, гурао ми љуте ПАПРИКЕ…” Ужасна исповест жене коју су СИЛОВАЛИ муж, кум и пријатељ пред МАЛИМ СИНОМ

ОН ЈЕ БИО ПРВИ СРПСКИ СВЕТАЦ И НОСИО ЈЕ ГЛАВУ ИСУСА У РУЦИ: Верници се плаше и ИМЕ да му изговоре

ВИРУС ГОРИ ОД ЕБОЛЕ СЕ ШИРИ СРБИЈОМ Кад наступи зараза, не постоји конкретан начин да се болест лечи!

(ВИДЕО) Никад масовнији протест у Подгорици, Ђукановићу дани одбројани?! Устала Црна Гора, захтевају ОСТАВКЕ!

извор: Kurir/expresstabloid

фото: Printscreen, Vladimir Šporčić, Zorana Jevtić

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име