Ти си брука за Брус, у минићу долазиш на посао: Марију Јуткини следбеници дочекали на крв и нож

Ти жртва?! У минићу и деколтеу долазиш на посао… Ти си брука за Брус… Да си поштена, не би висила по камиону на протестима…” Ово су само неки од низа ужасавајућих коментара подршке срамном насилнику из Бруса Милутину Јеличићу Јутки који се шире друштвеним мрежама, а који за циљ имају наставак тортуре његове жртве и бивше секретарице Марије Лукић.

ОТКРИВЕН УБИЦА адвоката Огњановића: Могући починилац се после злочина и сам нашао на мети професионалних убица

Кабадахија из Бруса годинама је сексуално угрожавао бројне сараднице, а једна од њих, Марија Лукић, иступила је у јавност након што је годинама сексуано узмениравана, између осталог, и кроз око 15.000 ласцивних порука, које јој је Јутка послао. Она сада на друштвеним мрежама проживљава нову тортуру армије Јуткиних следебеника.

Политичка сплетка, ништа друго, и лажна пријава сиротог Јутке”, навео је један од Јеличићевих “заштитника”. Међутим, осим низа увреда ту су се појавиле и приватне фотографије Марије Лукић, коментарише се њен изглед, извргавају је руглу и покушавају да је прикажу као лошу мајку и непоштену особу јер није “закопчана до грла”.

(ВИДЕО) РАСПАДА СЕ ЦРНА ГОРА!? Албанци ТОТАЛНО ПОТУКЛИ Мила, остварује се ВЕЛИКА АЛБАНИЈА

Ухватио ме је за ду*е чим сам ушла у канцеларију: Марија Лукић за Српски телеграф о детаљима Јуткиног узнемиравања

Марија Лукић је покушала да се брани и ушла је у расправу са новим злостављачима, али је свака њена реч дочекана на нож.

– Ово ми је слика из стана, пре четири године. Страшно – написала је Марија Лукић испод једне од таквих фотографија уз опис: “Марија Лукић на радном месту ‘никада се нисам провокативно обукла’!!!! СТОП ЛАЖИМА!!!”

– То што ми шерујете слике из ресторана, са прослава и из стана, да би оправдали насилника, неће ићи. Можете и слике са мора да избаците. И слике других жена које су га пријавиле и оних нових које ће тек пријавити. Поздрав – додала је она, у коментару испод наредне фотографије, за коју је објаснила да је настала пред прославу Дана општине.

Полицајци спасили дете од пожара: Мушкарац запалио гардеробу своје супруге

Ту се иживљавање, међутим, није завршило већ је прешло у подсмевање, а све са питањем како то да утучена жена и наводна жртва насиља може да иде на прославе и да се весели.

Уколико не уклоните графите са зграда, станари плаћају КАЗНУ 50.000, цртачи 10.000 динара, А ОВО ЈЕ РЕШЕЊЕ

– За две године сам отишла на 4 или 5 прослава јер сам морала по протоколу. Плус, када су били избори. Нити сам имала шта да славим, већ сам морала да будем ту. Нити сам ишла на службена путовања иако ми је и за то било прећено, ако не идем и ако се не појавим. И те поруке су достављене полицији и тужилаштву пре подизања оптужног предлога. Толико. Не бих се више замарала – написала је Марија, јасно објаснивши да је њено присуство на пословним протоколима било обавезно.

ХАРАДИНАЈ ПРИПРЕМИО 3 КРВАВА СЦЕНАРИЈА! Могући напад на север Косова, РЕАГОВАО ВУЧИЋ

Иако је Лукићка децидно написала да упркос претњама није одлазила на пословна путовања, упорног браниоца “правде”, то није занимало и већ у следећем коментару једноставно је изврнуо њене речи.

– И хтела си на службена путовања? Па теби је стварно било много лоше… Ово је твоје коначно признање какве си бенифиције имала од Јутке… Не бих више да полемишем са тобом јер си ми смешна, ТИ ЖРТВА???? СРАМОТА.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

“Бушио ми је НОГЕ БУРГИЈОМ, гурао ми љуте ПАПРИКЕ…” Ужасна исповест жене коју су СИЛОВАЛИ муж, кум и пријатељ пред МАЛИМ СИНОМ

(ФОТО) СРБИ СА КОСОВА ЗАТЕКЛИ СТРАВИЧАН ПРИЗОР НА ГРОБОВИМА НАЈМИЛИЈИХ! Шиптари поломили споменике наше браће и сестара на Задушнице!

СТРАШНА НЕСРЕЋА КОД СУРДУЛИЦЕ! Мушкарац се удавио у базену за наводњавање!

ПОСЛЕДЊЕ ИНФОРМАЦИЈЕ о увођењу ВОЈНОГ РОКА: Ево како ће изгледати СЛУЖБА ОТАЏБИНИ

ОН ЈЕ БИО ПРВИ СРПСКИ СВЕТАЦ И НОСИО ЈЕ ГЛАВУ ИСУСА У РУЦИ: Верници се плаше и ИМЕ да му изговоре

ВИРУС ГОРИ ОД ЕБОЛЕ СЕ ШИРИ СРБИЈОМ Кад наступи зараза, не постоји конкретан начин да се болест лечи!

(ВИДЕО) Никад масовнији протест у Подгорици, Ђукановићу дани одбројани?! Устала Црна Гора, захтевају ОСТАВКЕ!

извор: Republika

фото: Printscreen

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име