Два стафорда су Тамару (10) шчепали за ВРАТ, а крв је ШИКЉАЛА: Оборили је и гризли, а родитељи донели ТЕШКУ ОДЛУКУ

Крстићи су имали два стафорда, Астора и Леу, које су набавили када је Тамара пожелела кућног љубимца.

Три године после хорора који су у мају 2016. године преживели у сопственом дворишту, када су два стафорда замало преклала Тамару (10), породица Крстић из Глоговца, код Богатића, више нема псе као кућне љубимце.

НЕТРПЕЉИВОСТ У ПРИШТИНИ СЕ НАСТАВЉА: Донедавни САБОРЦИ Тачи и Харадинај имали НОВИ СУКОБ!

– Иако волимо животиње, тада смо се зарекли да никад више пас неће залајати у нашем дворишту. Ни пудлица. Прошле су три године и нисмо ни помислили да поново имамо пса – категорична је мајка Милка.

Крстићи су имали два стафорда, Астора и Леу, које су набавили када је Тамара пожелела кућног љубимца. Псе ове расе су изабрали управо из разлога што им је речено да су веома привржени деци, не слутећи да могу да буду и опасни.

ОВАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ ВОЈНА ОБУКА ОД 15 ДАНА! Све ће бити плаћено, ЕВО КОЛИКЕ СУ НАКНАДЕ!

– Били су умиљати и Тамара је сваког дана, када би се вратила из школе одлазила право до боксова где смо их држали. Много их је волела, играла се са њима, најчешће их је она и хранила. Тога дана, чим је отворила боксове и пустила их у двориште, они су скочили на њу, као да су у тренутку полудели. Оборили су је на земљу и гризли, све док свекрва Данка није одвукла пажњу од детета лупајући у канту и ударајући њоме псе – присећа се Милка.

Побеснеле псе су успели да отерају, а када су на Тамарином врату приметили дубоку рану из које је шикљала крв, сви су премрли од страха да ће дете искрварити док не стигне до Дома здравља. Дете је имало невиђену срећу, јер је један од разјарених паса своје зубе зарио само милиметар од аорте!

(ВИДЕО) ОСИЛИЛИ СЕ! Албанци у сред ТУЂЕ ЗЕМЉЕ газе законе и УРЛАЈУ у СЛАВУ ТЕРОРИСТА ОВК

АЛЕКСАНДАР ВУЛИН: Добровољно сам се пријавио за војну обуку

– Тамара је била преплашена и на путу до Дома здравља у Богатићу само на тренутак је изгубила свест. Али, сузу није пустила, вероватно зато што у тим тренуцима није могла да верује да су је напали њени љубимци које је много волела и о којима је бринула – додаје Милка.

Остало је неразјашњено зашто су љубимци изуједали девојчицу. Нико се тиме није ни бавио, јер је било најважније да је избегнута трагдија. Пси су неколико дана били под ветеринарским надзором, извршене су анализе крви и када се испоставило да нису заражени беснилом, они су успавани.

ПРВИ СЛУЧАЈ ВАМПИРИЗМА ЗБИО СЕ У СРБИЈИ! Петар Благојевић усмрћивао је болесне људе! Кад су мртвацу заболи колац свежа и црвена крв потекла му је на уши и на нос!

Родитељима је препоручено да детету обезбеде стручну помоћ дечијег психолога. Испоставило се да овој храброј девојчици, упркос трауми коју је преживела, ова помоћ није била потребна.

Бројни ожиљци од уједа, па и најопаснија рана на врату су зарасли и она се понекад присети лепих тренутака игре са својим љубимцима.

Ипак, при самој помисли како се све трагично могло завршити, Тамарини родитељи спомену своје крволочне љубимце само када прочитају о новим случајевима који узнемире јавност. Стотине фотографија својих паса су одавно избрисали да их не подсећају на овај немили догађај.

(ВИДЕО) РУСИЈА ОЈАЧАВА ОДБРАНУ ОКО КАЛИЊИНГРАДА! Још С-400 система стигло као појачање приотивваздушној одбрани!

О овом случају, који се догодио у мају 2016. године, доста се писало у бројним медијима, па је Тамара постала препознатљива и шире од Мачве, где се догађај данима препричавао.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ти си брука за Брус, у минићу долазиш на посао: Марију Јуткини следбеници дочекали на крв и нож

Полицајци спасили дете од пожара: Мушкарац запалио гардеробу своје супруге

(ВИДЕО) РАСПАДА СЕ ЦРНА ГОРА!? Албанци ТОТАЛНО ПОТУКЛИ Мила, остварује се ВЕЛИКА АЛБАНИЈА

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име