(ФОТО) ЈУТКА ПОЛИТИЧКА ПРОСТИТУТКА! РАСКРИНКАН СЕКСУАЛНИ ЗЛОСТАВЉАЧ И ОДВРАТНИ ПОЛИТИЧКИ ПРЕЛЕТАЧ: Радио кампању и за Вучића и Јеремића истовремено, па који прође! Ево и доказ! БЕДНО

Озлоглашени председник општине Брус, Милутин Јеличић Јутка, који је поднео оставку због сексуалне афере, неће остати упамћен само по сексуалном узнемиравању својих сарадница, већ и по најјаднијем политичком лицемерју!

Два стафорда су Тамару (10) шчепали за ВРАТ, а крв је ШИКЉАЛА: Оборили је и гризли, а родитељи донели ТЕШКУ ОДЛУКУ

Како Курир сазнаје, Јутка је током председничке кампање 2017. у исто време подржавао двојицу политичких кандидата – кандидата са СНС листе Александра Вучића и кандидата Народне странке Вука Јеремића.

Наиме, Курир је ексклузивно дошао до фоторафија на којима се јасно види да Јутка седи у првим редовима на једној од Јеремићевих трибина и аплаудира му.

НЕТРПЕЉИВОСТ У ПРИШТИНИ СЕ НАСТАВЉА: Донедавни САБОРЦИ Тачи и Харадинај имали НОВИ СУКОБ!

Куриров извор наводи да је Јутка са целим Јеремићевим тимом у кампањи обишао, између осталих, Краљево, Трстеник и Александровац. Паралелно су радили кампању СНС-у и Јеремићу па ако СНС „пукне“ за сваки случај има конекцију с Вуком. Иначе, први потпис на Јеремићевој кандидатури у Брусу је Иван Јеличић, Јуткин братанац.

Гадно

Оволико дволичан потез политика у Србији готово и да не памти, а као доказ да је Јутка „седео на две столице“ су фотографије које објављујемо.

На њима се види Јутка како седи у првим редовима, док Вук Јеремић држи говор.

ОВАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ ВОЈНА ОБУКА ОД 15 ДАНА! Све ће бити плаћено, ЕВО КОЛИКЕ СУ НАКНАДЕ!

– Он је ишао на то „ако прође, прође“. Њему је било свеједно која странка је у питању и која особа, само је хтео да себи осигура положај. Ишао је на то да ће један од њих сигурно победити, а да ће себе приказати као оданог партнера. То није човек, него стока! Онај ко може да буде толики љигавац, да ради на два фронта, да се фолира, увлачи, то није само политички прелетач, то је много горе од тога. То је једна стока од човека – прича наш извор упућен у Јуткине политчке игре.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ОСИЛИЛИ СЕ! Албанци у сред ТУЂЕ ЗЕМЉЕ газе законе и УРЛАЈУ у СЛАВУ ТЕРОРИСТА ОВК

АЛЕКСАНДАР ВУЛИН: Добровољно сам се пријавио за војну обуку

Ти си брука за Брус, у минићу долазиш на посао: Марију Јуткини следбеници дочекали на крв и нож

Полицајци спасили дете од пожара: Мушкарац запалио гардеробу своје супруге

(ВИДЕО) РАСПАДА СЕ ЦРНА ГОРА!? Албанци ТОТАЛНО ПОТУКЛИ Мила, остварује се ВЕЛИКА АЛБАНИЈА

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име