УБИЦУ АДВОКАТА ОГЊАНОВИЋА ОДАЛА ВЕРЕНИЦА! На друштвеним мрежама објавила слику са летовања и да су се венчали

Истражитељи верују да је мушкарац који је прошлог лета изрешетао Драгослава Мишу Огњановића, након злочина био на мети егзекутора, али да је напад преживео, а потом побегао из Србије.

Убица познатог адвоката Драгослава Мише Огњановића (57) највероватније се крије у Шпанији, открили су истражитељи који приводе крају прикупљање доказа о бруталној ликвидацији која се догодила 28. јула прошле године на Новом Београду.

(ФОТО) ЈУТКА ПОЛИТИЧКА ПРОСТИТУТКА! РАСКРИНКАН СЕКСУАЛНИ ЗЛОСТАВЉАЧ И ОДВРАТНИ ПОЛИТИЧКИ ПРЕЛЕТАЧ: Радио кампању и за Вучића и Јеремића истовремено, па који прође! Ево и доказ! БЕДНО

– Очекује се да ускоро буде поднета кривична пријава и да се на њој нађу имена најмање двојице извршилаца, од којих је један напустио Србију после напада који је и сам преживео у Београду. Саучесник у злочину, према до сада расположивим доказима, највероватније је брат једног покојног вође навијача – објашњава извор упућен у истрагу.

Како наводи, други осумњичени је доступан правосуђу.

Два стафорда су Тамару (10) шчепали за ВРАТ, а крв је ШИКЉАЛА: Оборили је и гризли, а родитељи донели ТЕШКУ ОДЛУКУ

– Осумњичени за ликвидацију саслушан је после напада на њега који се догодио у августу прошле године, десетак дана после убиства адвоката. Међутим, он је тада рекао да не зна ко би желео његову смрт, али је вероватно убрзо побегао из Србије – додаје саговорник из истраге.

Према његовим речима, с обзиром на то да прикупљање доказа и сва неопходна вештачења нису били завршени, није било основа да му се забрани излазак из земље.

– О њему се практично ништа није знало све док његова вереница на друштвеним мрежама није објавила заједничку фотографију из Шпаније и обелоданила да су се венчали. Међутим, фотографију је брзо повукла са мреже и написала да ипак није удата и да никада и није била – наводи наш саговорник и не искључује могућност да су се супружници растали баш због тога што је супруга открила лик на фотографији, али и локацију на којој се С. С. налази.

НЕТРПЕЉИВОСТ У ПРИШТИНИ СЕ НАСТАВЉА: Донедавни САБОРЦИ Тачи и Харадинај имали НОВИ СУКОБ!

У истрази убиства адвоката, према речима нашег саговорника, саслушан је велики број сведока, прикупљени материјални докази и прегледани снимци са сигурносних камера.

– Исказ је дао свако ко је могао да има било каква сазнања, а прегледани су и предмети које је радио јер је бранио многа звучна имена из света криминала. Његов најпознатији клијент свакако је био Лука Бојовић, чију је породицу заступао и у поступку за убиство Лукиног рођеног брата Николе Бојовића – наводи он. Подсетимо, Огњановић није први адвокат из тог судског поступка, пошто је претходно убијен и Владимир Зрелец, који је бранио оптуженог Милоша Делибашића.

ОВАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ ВОЈНА ОБУКА ОД 15 ДАНА! Све ће бити плаћено, ЕВО КОЛИКЕ СУ НАКНАДЕ!

Такође, током поступка убијен је и Слободан Шарановић, који је био означен као организатор групе која је убила Николу Бојовића и Милоша Видаковића у Будви.

Миша Огњановић, подсетимо, убијен је испред своје зграде око 20.30 сати, у тренутку када је са сином прилазио улазу у зграду у којој је живео са супругом Сањом Папић и ћерком.

ПОЛИЦИЈА ОТКРИЛА СВЕ ДЕТАЉЕ

Истражитељи су на основу свих расположивих доказа утврдили да је убица Мишу Огњановића највероватније чекао сакривен испред зграде. Када је адвокат дошао, пришао му је и пуцао у њега.

– Претходно, адвокат је био у једном ресторану. Могуће је да је постојао још један помагач, који је двојици извршилаца јавио када је адвокат кренуо из ресторана – каже извор из истраге.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ОСИЛИЛИ СЕ! Албанци у сред ТУЂЕ ЗЕМЉЕ газе законе и УРЛАЈУ у СЛАВУ ТЕРОРИСТА ОВК

АЛЕКСАНДАР ВУЛИН: Добровољно сам се пријавио за војну обуку

Ти си брука за Брус, у минићу долазиш на посао: Марију Јуткини следбеници дочекали на крв и нож

Полицајци спасили дете од пожара: Мушкарац запалио гардеробу своје супруге

(ВИДЕО) РАСПАДА СЕ ЦРНА ГОРА!? Албанци ТОТАЛНО ПОТУКЛИ Мила, остварује се ВЕЛИКА АЛБАНИЈА

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име