Предшколци правили осмомартовске честитке у Културно-образовном центру “Топлица”

У Културно образовном центру “Топлица“ данас је организована креативна радионица за децу Предшколске установе „Невен“, поводом обележавања 8. марта, Међународног дана жена.

ОШ „Светислав Мирковић Ненад“ међу првима у Србији почела да примењује електронски дневник

Ова установа угостила је тридесетак предшколаца, који сваке године, дружењем и прављењем осмомартовских честитки за маме, баке, васпитачице учествују у обележавању овог датума.

-У активностима којима обележавамо важне датуме, учествују наши најмлађи суграђани, почев од предшколаца, па до ученика основних и средњих школа. Деца предшколског узраста традиционално обележавају 8. март и Светски дан детета, док су литерарни и ликовни конкурси намењени ученицима. Предшколци данас сами израђују честитке које ће поклонити мамама, бакама, васпитачицама. Обезбедили смо много разних бојица, фломастера, колаж папир, како би им омогућили да на најбољи начин покажу осећања, креативност, машту, казала је директорка КОЦ „Топлица“ Љиљана Красић.

(ФОТО) Бивши функционери ојадили Општину Прокупље за преко милион динара?

Како истиче, циљ је да сва деца учествују у радионицама, па је тако ове године друга група предшколаца посетила њихову установу.
-Трудимо се да у активностима учествују сва деца, да им омогућимо да покажу свој таленат и да у нашој установи започну своје стваралаштво, додала је Красић.

На територији града Прокупља, предшколско образовања похађа око 600 малишана. Према наводима васпитачица, Марије Вељковић и Оливере Демић, васпитано образовни рад усмерен је на припреме за полазак у школу, сналажење, самосталност.

ПСС Прокупље: Почело подношење захтева за подстицаје у биљној производњи

-Поред социо-економског и когнитивног развоја, учимо их основама писања, упознајемо са бројевима, али и са правилима понашања у саобраћају, истичу васпитачице Предшколске установе „Невен“ у Прокупљу.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Представници Града Прокупља на Сајму пољопривреде у Блацу

Наставља се градња цркве Светог Ђорђа у Прокупљу

(ФОТО) Максимална победа и успешан реванш

(ФОТО) Одбојкаши сјајни и у Плеј-офу

Одржана презентација активних мера запошљавања за 2019. годину

Концерт Ансамбла „Коло“ у четвртак у Дому културе

Почео упис у регистар пољопривредних газдинстава и обнова регистрације

(ФОТО) Дому здравља ново санитетско возило од Општине Житорађа

Обука за резервисте за оне који нису служили војни рок у Војсци Србије

 

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име