Дом ученика: Припреме за учешће на Регионалним домијадима приводе се крају

Осим изузетно доброг успеха у школама, корисници Дома ученика средњих школа у Прокупљу, током прошле године, својим наступима и добијеним наградама на многобројним такмичењима широм Србије, са поносом су представили не само своје школе и установу, него и град Прокупље. Да би поновили те успехе, увелико се припремају за предстојећа такмичења.

-Припреме за Регионалну домијаду у културно-уметничком стваралаштву, 23. марта у Зајечару, и спортска такмичења, 30. марта у Врању, приводе се крају, изјавила је директорка Дома ученика средњих школа у Прокупљу Јелена Вуковић.

На сусретима у Зајечару и Врању учествоваће 16 установа из Ниша, Лесковца, Алексинца, Бора, Сурдулице, Трговишта, Пирота и других општина југоисточне и јужне Србије.

Вуковић је рекла да ће се у културно-уметничком стваралаштву, Прокупчани представити драмским, музичким, поетским, ритмичким и другим приказима.

-У припремама за ове сусрете средњошколаца, имали смо велику подршку руководства Дома културе и Пољопривредне школе, изјавила је она и истакла изузетну ангажованост васпитача и стручних сарадника, кад су такмичења у питању.

Најбољи у победничкој екипи био је Стефан Данковић са 18 освојених поена.

Прокупље Онлине 发布于 2019年3月11日周一

Средином маја, Дом ученика средњих школа обележиће вредан јубилеј, 60 година рада и постојања. Припреме за овај значајан историјски јубилеј трају већ неколико месеци.

-Поводом обележавања шест деценија установе, планирано је одржавање свечане академија, на којој би требало да буду присутни представници Министарства просвете, локалне самоуправе, многобројни сарадници из домова ученика широм Србије, представници прокупачких средњих школа, бивши и садашњи радници и корисници, донатори и други, рекла је Јелена Вуковић и нагласила да је за тај дан предвиђен богат културно-уметнички програм.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Одбојкашице сигурне у Сурдулици

Рукомет : Топличанин-Планинка 23:22

Рукометашице надиграле Раднички

Фудбалери стартовали силовито

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име