Карате клуб „Прокупље“ наставља да осваја медаље

На 21. Купу пријатељства у каратеу, које је минулог викенда одржано у Беочину, каратисти КК „Прокупље“ остварили су одличне резултате. На такмичењу, на којем је учествовало 15 клубова са 198 такмичара, клуб из Прокупља се представио са 14 такмичара и успео да освоји 31 медаљу, и то 17 златних, 9 сребрних и 5 бронзаних.

Књиге на поклон Дечијем одељењу прокупачке Болнице

У генаралном пласману, прво место припало је „Сирмијуму“, са освојеним 131 бодом, другопласирани је био КК „Будо“ из Новог Сада са 91 бодом, док је треће место припало Карате клубу „Прокупље“ са 85 бодова.

-Изузетно сам задовољан постигнутим резултатима у Беочину, где смо се у врло јакој конкуренцији представили на најбољи начин, рекао је Небојша Куртић, тренер КК „Прокупље“.

Фудбалери Топличанина положили испит из хуманости

Гимназија у Прокупљу добила нову спортску опрему

За прокупачки Карате клуб, на „Купу пријатељства“ наступали су Никола Савић, Никола Миленковић, Јован Арсенијевић, Стефан Грујић, Огњен Маринковић, Наташа Савић, Милица Миленковић, Јулија Миленковић, Христина Матејић, Анђелина Антић, Дуња Микић, Магдалена Златановић, Сара Милошевић и Владана Милојевић.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Еколози Ћићкове школе чувају природу

Дом ученика: Припреме за учешће на Регионалним домијадима приводе се крају

Одбојкашице сигурне у Сурдулици

Рукомет : Топличанин-Планинка 23:22

Рукометашице надиграле Раднички

Фудбалери стартовали силовито

 

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име