Електродиструибуција у Прокупљу почела са обнављањем електромреже

Повољни временски услови, омогућили су екипама Електродистрибуције у Прокупљу да, након зиме, почну са отклањањем кварова и обновом старе и падавинама оштећене електроинсталације.

Према њиховим речима, у току су радови на нисконапонској мрежи, замени и отклањању недостатака на уличној расвети и замени електричних бројила.

Израђен нацрт Локалног акционог плана за младе: До бољег живота омладине у Прокупљу

Због ових радова, биће повремених прекида у снабдевању електричном енергијом 17. марта, и то у реону трафостанице један и два у селима Микуловац и Џигољ, и селу Костеница у времену од 9 до 13 сати.

-Због радова на нисконапонској мрежи, биће прекида у снабдевању електричном енергијом и у прокупачком Новом насељу, Расинској улици, и то 18. марта, од 8 до 9 сати, обавештавају из Електродистрибуције.

ПСС Прокупље: Предавање о узгоју јагодичастог воћа

Такође, истичу да ће због електро радова на „ДВ 10 Ћуковац„ 19. марта, у времену од 10 до 12 сати, бити прекида у напајању потрошача у прокупачким селима: Мала Плана (поред циглане), Губетин, Ћуковац, Бела Вода, Водице и војна база и Сува чесма.Из Електродистрибуције обавештавају грађане да ће се ови радови изводити према поменутом распореду само ако то временски услови дозволе, и упозоравају потрошаче да за време прекида у снабдевању струјом искључе све своје уређаје у домаћинству, као и да њихово укључивање врше поступно по поновном укључењу струје.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Слике у камену Братислава Анђелковића из Вучја

Све се може, кад се људи сложе: Грађани и радници “Зеленила” удруженим снагама оплемењују јавне површине

Вече посвећено познатом јапанском писцу

Карате клуб „Прокупље“ наставља да осваја медаље

Књиге на поклон Дечијем одељењу прокупачке Болнице

1 КОМЕНТАР

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име